Elitene ønsker å redusere verdensbefolkningen til 1 milliard

Av P54. 

Den globalistiske venstresiden har grepet et nytt våpen for å påtvinge deres agenda: koronaviruspandemien.

På en internasjonal konferanse 9. mars 2015 med tittelen "Den nye verdensorden - en oppskrift på krig eller fred!" advarte den tidligere malaysiske statsministeren Mahathir Mohamad om at "elitene ønsker å redusere verdensbefolkningen til 1 milliard" og vil gå så langt som er nødvendig for å nå målet sitt.


Trans-Pacific Partnership Agreement

Konferansen ble holdt på Putrajaya International Convention Center i Putrajaya, Malaysia, organisert av Perdana Global Peace Foundation (PGPF). Statsminister Mohamad uttalte at Trans-Pacific Partnership Agreement (eller TPPA) er en strategi ledet av USA for å dominere verdensøkonomien. Flere gjesteforelesere fokuserte på at grenseløs handel og globalisering ble brukt til å innlede en verdensregjering.

«I bunn og grunn handler det om å ha en verdensregjering. Vi bør avskaffe alle stater, nasjoner og organer, men i stedet ha bare en verdensregjering. Og den verdensregjeringen skal være av visse mennesker, eliter. Folk som er veldig rike, veldig intelligente, veldig mektige på mange måter. Det er de som skal styre verden. Det var ikke mye snakk om demokrati eller valg av ledere, i stedet skulle det være en regjering av disse elitene som vil påtvinge sine regler på alle i denne verden. Og for de som ikke er villige til å underkaste seg dem, vil det bli straff,” forklarte Dr. Mahathir.

"Og freden som vi vil få fra dette er freden på gravplassen fordi intensjonen også er å redusere antallet mennesker i denne verden. På den tiden da den nye verdensordenen ble kunngjort, var befolkningen i denne verden bare 3 milliarder. Hensikten var å redusere den til 1 milliard. Nå er verdens befolkning 7 milliarder. Det ville være behov for å drepe mange milliarder mennesker eller sulte dem i hjel eller hindre dem i å føde for å redusere befolkningen i denne verden.»

Mahathir fungerte som Malaysias statsminister fra juli 1981 til oktober 2003 og fra mai 2018 til mars 2020.

Former Malaysian PM Warned -'Elites Want to Reduce World Population to 1 Billion'

Tidligere statsminister i Malaysia Dr Matahir Mohamad – tidligere statsminister i Malaysia – varsler den globale avfolkingsplanen. Og han burde vite om disse tingene.


— KlausSchwabby (@ProKlausSchwab) 23. september 2021

Dr. Mahathir advarte også om at en verdensregjeringen ikke ville nøle med å invadere og overta suverene stater for å nå sine mål.

The 'New World Order' a Recipe for War or Peace' - March 10, 2015.

Kjøreplan for globalisme

Velstående, mektige eliter har lenge fantasert om å presidere over en global regjering, der de har full makt over innbyggerne. Det spekuleres i at FNs egen Agenda 21 og Agenda 2030 for bærekraftig utvikling har blitt brukt som elitens blåkopi for å avfolke verden.

Følgende propagandavideo, produsert av den venstreorienterte organisasjonen Population Matters, hevder at de fleste av verdens utfordringer i dag er på grunn av den tette befolkningen. Vi mennesker er problemet, og det er for mange av oss.

"Ha mindre familier."

Horder av tvungen migrasjon til Vesten fremmet av multilaterale organisasjoner, venstreorienterte regjeringer og organisasjoner har vært et annet middel for å åpne grenser. Men mens innbyggerne presser tilbake mot uovervåkede og potensielt farlige mennesker som oversvømmer landene deres, har den globalistiske venstresiden grepet et nytt våpen for å påtvinge deres agenda: koronaviruspandemien.

Er koronavirusvaksiner en del av avfolkningsagendaen?

Mange tror det vi ser i dag med koronavirusinjeksjonene er elitens frekke forsøk på å redusere verdensbefolkningen. En av de mest fremtredende forkjemperne for de nye koronavirusinjeksjonene er teknologimilliardæren Bill Gates.

Gates har hatt en usunn fascinasjon, om ikke en direkte besettelse for avfolkning, i flere tiår.

Ikke bare er Gates involvert i utviklingen av de nye eksperimentelle injeksjonene, men han har uttalt at global oppvarming er forårsaket av for mange mennesker som bor på planeten og tok til orde for en karbonskatt og kjøpte nylig nesten 1 million mål jordbruksland.

I 2009 møttes "The Good Club" bestående av kjente medlemmer som Oprah Winfrey, Bill Gates, Warren Buffett, George Soros, Ted Turner og David Rockefeller for å diskutere hvordan man best kan eliminere overbefolkning og øke prevensjon, alt i dekke av filantropi. Gruppens medlemmer er samlet verdt hundrevis av milliarder av dollar.

Under en TEDTalk fra 2010 snakket Gates om hvordan introduksjon av vaksiner kan bidra til å redusere menneskets CO2-utgang og sa:

Hvis vi gjør en virkelig god jobb med nye vaksiner, helsetjenester, reproduktive helsetjenester gjennom Bill og Melinda Gates Foundations familieplanleggingstjenester (dvs. abort, prevensjon, infertilitet) kan vi redusere det med kanskje 10 eller 15 %.

Gates interesse for å kontrollere verdens befolkning stammet fra faren hans, som var "viktig i å forme sønnens verdensbilde" og satt i styret for Planned Parenthood i flere år.

Planned Parenthood begynte som en eugenisk drøm for Margaret Sanger for å eliminere visse raser (sorte) fra befolkningen. Det er vanskelig å ignorere denne forbindelsen. Vet du hvem andre som hadde en fascinasjon for eugenikk? Hitler.

Bill Gates Feb 20, 2010 - Depopulation,Vaccines, Innovating to Zero, Healthcare, Etc.
“If you gave me only one wish for the next 50 years, I could pick who’s president; I could pick the vaccine, which is something I love…”

Dagens "elite" er nesten uberørbare. Når du har så mye penger at du eier leger, forskere, vitenskapelige artikler og tidsskrifter, media, etc., er det vanskelig å forestille seg at den gjennomsnittlige person kan sile gjennom feilinformasjonen og propagandaen som blir presset på dem. Så i stedet er de villige til å sette seg selv i fare ved å ta en eksperimentell injeksjon som ikke har blitt grundig testet - alt for "det større beste".


Kommentarer