Hvorfor nekter de alle å se elefanten i rommet?

Av Amund Garfors. 

Etter at islamisten Zaniar Matapour fra Iran, med norsk pass og fast klient hos NAV, med ei god årslønn derfra, og som drepte to nordmenn, skadet 21 andre, derav 10 som fikk som svært alvorlige skuddskader, så kan PST fortelle oss at denne kjeltringen, han var godt kjent for dem. Men var ikke av de aller verste... Så derfor fikk han sprade fritt i gatene i Oslo sentrum. Der verken PST eller homobevegelsen forstår at homoer og muslimer er som ild og vann for hverandre. Der islamister fra Iran, burde i hvert fall vært holdt under oppsikt, under hele juni måned, nå når dette Pride-flagget vaier i alle flaggstenger fra sør til nord.

Nei jeg er ikke særlig imponert over PST. Heldigvis er denne tidligere lederen Hans Sjøvold fjernet fra stillingen, der han for et par måneder siden gikk ut i en pressekonferanse og fortalte hvor farlig norske nasjonalister var, ja der slike nordmenn som undertegnede, og som har advart mot dette som nå skjedde i i Oslo, var langt farligere enn de importerte islamistene som våre myndigheter aldri får nok av i kongeriket. Ja, disse våre uansvarlige politikere i storting og regjering som egentlig er de ansvarlige for denne ulykksalige klemma vi nå har havnet i. Der vi som har advart og visst at denne terroren ville komme, de bruker heller sin makt for å kneble frimodige ytringer om både innvandring, muslimer, statsstyrelsen og bedraget som er blitt legio.

For det som slo meg mest, det var den skrikende selvmotsigelsen i hva denne forrige PST-sjefen fortalte oss. Ja om hvilke trusselbilde denne tosken hadde observert. Der det var stor fare på ferde, skrevet i hans alvorlige ansikt, og der hovedtrusselen ikke lenger var islamsk inspirert terror, massemord og død. Men en hær av udefinerte farlige høyreekstreme nordmenn. Ja, oss som er glad i vårt land og våre landsmenn.

I dette begrepet som denne Sjøvold kom med, der ligger så og si alle som ikke kjøper de falske historiene og vinklingene i dette såkalt MSM, særlig fra den innvandringskåte regjeringen som jesuitten Gahr Støre leder. En farlig fyr som gjerne utnevner en stortingspresident fra samme land og med samme tro som denne morderen, fredagens  terrorist fra Iran.  Ja, radikaliseringen av både regjering, storting og av PST og denne kvinnelige politidirektøren over tid, den har vi alle merket oss. Og der PST like godt kan skifte navn til "Politisk styrt trussel" overfor oss nordmenn!

Og en ting er jeg ganske overbevisst om, og det er at PST har aldri ønsket eller har fått lov av politikerne til å ha full  kontroll på ummaen og alle de andre terrorister som allerede er i landet! Ja som er kommet inn ved juks, løgn og bedrag. PST har fått klar beskjed fra POD, som er politikk i politiuniform, ja fra denne politidirektøren Benedicte Bjørdal,  om at de skal holde en lav profil og ikke provosere "berikelsen" i tide og utide. Manglende kontroll av disse "engelbarna" hennes er derfor blitt konsensus. Selv om den nye PST-sjefen Roger Berg, som er fungerende sjef for PST gjør så godt han kan.  Men noen lett jobb, det har han ikke i et land der vrimler av potensielle terrorister blant oss.

Jeg så nettopp TV2-nyhetene der Roger Berg så nokså bleik og tafatt ut.  Der jeg meget godt forstår at han er ute etter alle mulige tips fra publikum, samt bilder av islamisten og fra området der han beveget seg den dagen. Men dessverre, så forsvinner ikke det ekstraordinære terrortrusselnivået eller bare blir borte, så lenge vi har disse frittgående islamistene gående rundt omkring i hele landet.

Ett sted kan man likevel begynne, jo før jo heller. Og det er å kartlegge og oppspore hver eneste islamist, og sende dem UT av landet, ja FØR de har fått positivt svar på sine asylsøknader og oppholdstillatelser. Ikke minst der de blir premiert med pass og statsborgerskap. Men livslang økonomiske forpliktelser fra NAV, der norske skattebetalere skal få svi og holde disse med ei god årslønn. Mens de pønsker ondskap og drap på oss "vantro griser og hunder"!! Ikke minst de homofile som vil gå usikre og farlige tider i møte, jo flere som våre evneveike politikere inviterer inn i et tidligere godt, trygt og kristent land. Men der Gud nå er kastet ut.  Og hvor Satan nå har flyttet inn.

Nå er det på tide at myndighetene og politi manner seg opp og begynner å se hvilke skader dette landet er påført, fordi ingen ønsker å lytte til advarslene til alle oss som har ropt seg håse over titalls år. Der de også nekter å se elefanten i rommet, selv om alle vet det så altfor godt. Ja der det i mange år har strømmet på med individer som hater Norge, som hater nordmenn, vår kultur og vår kristne tro og alt vi står for. Bortsett fra pengene vi øser over dem, ikke minst en velferd som de bare kunne drømme om i sine egen shithold der de kommer fra. Disse kriminelle kjeltringene har befunnet  seg her så altfor lenge. Og det er MANGE, det vet også PST og Roger Berg dersom han er ærlig!

Politi med våpen, patruljer, sirener og blålys, samt svada, løgn og multikultur som vi skal få om vi liker det eller ikke, slik denne Annikken Huitfeldt skrøt av til avisene som er PK og venstrevridde, de skal liksom nå berolige folk flest slik at de snart sovner igjen i godstolen. Og så er alt glemt!

Ja, dessverre skal nå fakta feies under teppet. Fordi multikulturen og innvandringsparadigmet er blitt et overnasjonalt koordinert kupp i regi av globalist-adelen, Davos-klubben til Klaus Schwab, og EUs føderalstatlige fangarmer, som både Erna Solberg og Gahr Støre og hele denne harangen av koryfeer tilhører.

Som sådan er dagens svikefulle politikere som herjer med det norske folk selvsagt illegitim, der disse våre godt betalte hyklere og marionettene som leker folkestyre, mens de veksler på å administrere landet til fordel for sine sjefer i Brussel, Berlin, Davos og Washington, for ikke å glemme rottereiret FN i New York.

Disse folka som har kjørt landet fullstendig på trynet, som har nektet å se elefanten i rommet, som har pøst på med kriminelle og terrorister og sosialklienter fra hele verden, de er alle illegitime og må snarest byttes ut. Om så med et statskupp!

Ankenes, 29/6 2022.

Amund Garfors

Demokratene 
Nordland.

Kommentarer