Jeg har ingenting å skjule

Av The Luddite Hippie. 

Jeg bryr meg ikke om de overvåker meg gjennom smarttelefonen min, jeg har ingenting å skjule, sa han.

Hva bryr jeg meg om regjeringen kan spionere på meg, jeg har ingenting å skjule, sa hun.

Hvorfor spiller det noen rolle om Amazon kan lytte til meg og se meg komme og gå fra huset mitt, jeg kan se om det er inntrengere, og jeg har ingenting å skjule, sa han.

Hvilken forskjell gjør det hvis organisasjoner, globalister og etterretningstjenester kan spore hvor jeg er gjennom kjøretøyet mitt, jeg har ingenting å skjule, sa hun.

Hvem bryr seg om «big data» [eller SSB] lagrer samlet data om alt jeg kjøper og målretter meg med annonser på hver enhet jeg eier, jeg har ingenting å skjule, sa han.

Disse kameraene som er installert i hele hjemmet mitt er for å spionere på inntrengere, så hvis det betyr at jeg blir spionert på gjennom dem, hva bryr jeg meg om det, jeg har ingenting å skjule, sa hun.

Så hva om de samler inn alle helsejournalene mine og deler dem med etater, store farmasøyteprodusenter og organisasjoner over hele verden, jeg har ingenting å skjule, sa han.

Hvis de vil installere en drepebryter på kjøretøyet mitt for å hindre meg i å kjøre og sette opp kjøretøy-til-alt-overvåking, har jeg ingenting å skjule, sa hun.

Jeg er OK med at banker kategoriserer alle forbruksvanene mine, jeg har ingenting å skjule, sa han.

Hva betyr det å installere ansiktsgjenkjenning og biometri i gatelys, ved innganger og på flyplasser og andre steder, når jeg ikke har noe å skjule, sa hun.

Hva er den store saken hvis de vil ha digitale IDer med alle bakgrunnsrapporter, førerkort, helsejournaler, utdanning, vaksinestatus, bankinformasjon, kontaktinformasjon, familienettverk og venner, og all annen informasjon de ønsker, når jeg ikke har noe å skjule, han sa.

Hvem bryr seg om de tusenvis av satellitter som er skutt opp for å overvåke, jeg har ingenting å skjule, sa hun.

Hvorfor skulle jeg bry meg om de kan spionere på meg gjennom telefonen, datamaskinen, fjernsynet og smartenhetene mine i hjemmet, når jeg ikke har noe å skjule, sa han.

Hva er den store saken hvis de legger all informasjon min på blokk-kjeden og kan overvåke hele livet mitt, mine vaner, alle mine utgifter eller steder jeg er, og har mulighet til å endre dataene, det er ikke slik at jeg har noe å skjule, sa hun.

Hvorfor skal jeg være bekymret for at barnets kunnskap, oppførsel og oppholdssted spores gjennom utdanningssystemet og smarttelefoner – jeg har ingenting å skjule, sa han.

Så hva om de ønsker å bygge et sosial kredittvurdetingssytem på oss alle for å få tilgang til bedrifter, jobber eller økonomien vår hvis jeg ikke har noe å skjule, sa hun.

Hva er den store saken hvis de vedtar en obligatorisk lov som krever at alle borgere skal flytte fra en digital ID til en brikke [som BankID] for «enkelhets skyld», siden jeg ikke har noe å skjule, sa han.

Hva er galt med å ha alle disse appene, kule trådløse teknologiske enheter og virtuelle virkelighetsverdener der de kan studere atferden vår, når jeg ikke har noe å skjule, sa hun.

Hvem bryr seg om de dropper kontanter og vi må bruke digitale lommebøker som overvåkes og spores, det er ikke sånn at jeg har noe å skjule, sa han.

Hvorfor spiller det noen rolle om jeg ikke kan komme inn på en bedrift lenger, eller foreta kjøpe det jeg ønsker å gjøre, eller reise hvor som helst på grunn av at min sosiale kredittpoengsum blir redusert på grunn av kjøp av kjøtt eller overskridelse av min månedlige vann og termostat rasjon, jeg vet jeg ikke har noe å skjule, sa hun.

Bare fordi jeg ikke kunne kjøpe mat i dag betyr det ikke at jeg ikke får tilgang til den i morgen, jeg har tross alt ingenting å skjule, sa han.

Det er greit at jeg ikke kan dyrke mat lenger fordi det finnes disse nye innendørs vertikale gårdene som erstattet tradisjonelt jordbruk, og en dag når jeg får tilgang til matbutikken igjen får jeg ernært meg med denne genredigerte maten, og jeg slippes sikkert inn fordi jeg ikke har noe å skjule, sa hun.

Jeg kan kanskje ikke kjøre lenger fordi jeg har gått tom for tid til å kjøpe det obligatoriske elektriske kjøretøyet mitt, men jeg kan bare sykle og gå det jeg skal og gatekameraene kan overvåke meg alt de vil fordi jeg ikke har noen grunn å gjemme seg, sa han.

Benken i parken er helt grei for meg å sove på siden de kjøpte opp alle hjemmene våre da vi ikke lenger hadde råd til dem. Jeg kommer til å klare meg på denne benken fordi jeg ikke har noe å skjule, sa hun.

Jeg kan ha blitt avskåret fra den digitale lommeboken min, og kontanter eksisterer ikke lenger, men forhåpentligvis vil jeg få min sosiale kredittpoeng opp igjen snart, for jeg har ingenting å skjule, sa han.

Jeg drømte en gang om å ha et vakkert hjem på landet, oppdra noen barn og leve livet fullt ut, men nå eier jeg ingenting, og jeg er lykkelig.

Jeg har ingenting igjen å skjule.

Fritt oversatt av The Luddite Hippie fra:

https://www.coreysdigs.com/global/i-have-nothing-to-hide/


Kommentarer