Taiwan: Fødselsraten med nedgang på 27,66 % i juni 2022!!!

Av P54. 

Mye tyder på at C19 vaksinen drastisk reduserer fødselsraten. Var dette planen helt fra starten av siden disse globalistene ønsker befolkningsreduksjon? Jeg nevnte i en kommentar for flere dager siden om reduserte fødselstall i Ungarn, Sverige og Taiwan etc. Nå er tallene for juni i Taiwan klare og det viser en enda større nedgang. Ser vi en trend her eller er det annet som ligger bak? Tiden vil vise.

For et par uker siden skrev jeg en artikkel basert på den sjokkerende nyheten om at Taiwans fødselsrate i mai 2022 falt med 23,34 % sammenlignet med mai 2021.

Dette er en fortsettelse av innlegget mitt fra i går om en massiv nedgang på 13 % i fødsler i Tyskland. En slik nedgang er en hendelse på ni sigma, noe som betyr at det er så usannsynlig at det skjer ved en tilfeldighet som at en asteroide treffer jorden...

Jeg forklarte at når det gjelder statistikk, er endringen i Taiwan en utenkelig 26-sigma-hendelse av enorm størrelse.

Som de fleste ville, håpet jeg, til tross for bevis fra andre land, at dette er et data fluke.

Vel, det er det ikke, og dataene for juni ble nettopp offentliggjort i Taiwan. Jeg er veldig opprørt.


Sammenlignet med juni 2021 er fødselsraten i juni 2022 ned med -27,66 %. Dette er langt verre enn forrige måned (mai) nedgang på -23,34 % og indikerer en forverring av fødselsraten.

Et "umulig" fødselsnedgang på -27,66 % er i utgangspunktet en langsom dødsdom for befolkningen i Taiwan, hvis den fortsetter, spesielt kombinert med en økning på 26 % i dødsfall.

Men hva sier MSM om nedgangen i fødsler? De jubler.

Og til slutt, den Bill Gates-sponsede vitenskapsmannen Kari Nadeau har et svar til oss. Kari forklarer at fruktbarhets- og dødfødselsproblemene skyldes... Global oppvarming!

Global oppvarming forårsaker dødfødsler, fødselsskader, hjerteproblemer hos spedbarn

"Ekspertene" skylder nå på global oppvarming for de skader vaksinen har påført folk. Snakk om djevelskap satt i system.

Kommentarer