Britiske myndigheter kjøper ut bønder

Av P54. 

Den britiske regjeringen tilbyr bøndene kontantinsentiver for å selge farmen sin.

Den britiske regjeringen tilbyr bøndene et engangsbeløp i kontanter som et insentiv for dem til enten å gå av med pensjon, selge landet sitt eller få en annen jobb.

"Hvordan søke om et engangsbeløp for å slutte eller trekke seg fra jordbruket" lyder regjeringens veiledning.

"Ordningen er for søkere til Basic Payment Scheme (BPS) i England som ønsker å forlate jordbruket, enten for å pensjonere seg eller ta et annet yrke."

Formålet er angivelig å oppfylle grønne politiske agendaer. Eldre bønder, som ikke ønsker å endre oppdrettsmetoder, blir bedt om å slutte eller selge jordene sine. På sin side kan nye bønder ta i bruk alternative, miljøvennlige jordbruksteknikker.

I fjor sa Englands miljøminister at eldre bønder «står i veien for endring».

Selvfølgelig, det som gjør det lettere for bøndene å gi opp og selge jordene sine, er det faktum at så mange er i gjeld og knapt får endene til å møtes.

Stigende priser på gjødsel, gass og omtrent alt annet som trengs for å gjøre jobben deres har gjort regjeringens tilbud fristende.

Til dette punktet kjørte The Tenant Farmer's Association of England en meningsmåling som antydet at 75 % av bøndene var "seriøst interessert" i tilbudet, som rapportert av BBC.

Tilsvarende har regjeringen i Nederland også rettet seg mot bønder og har posisjonert seg for å kjøpe jordene deres, visstnok som en del av et grønt fremstøt.

Den nederlandske politikeren Thierry Baudet sier imidlertid at den grønne politikken som protesteres av bønder er en del av Nederland sin forpliktelse til WEFs Great Reset-agenda.
Når det gjelder Canada, er tidligere landbruksminister Devin Dreeshen bekymret for at det samme blir gjort mot kanadiske bønder av statsminister Justin Trudeau.

I USA har Bill Gates kjøpt opp nesten 1 million mål av beste farmland i tillegg til annet land han eier i 19 state, altså nesten 1.1 million mål tilsammen. I tillegg kommer farmland han nylig kjøpte opp i en omstridt handel i Nord Dakota. Kina har kjøpt opp nesten like mye land i USA. Saudi Arabia eier også mye.

Her kan en bare sitere Henry Kissinger: 

The Rockefeller-led Bilderberg Society and Rockefeller’s protégé Henry Kissinger, have been propagating a reduced world population for decades. 

Remember Henry Kissinger’s infamous saying:

“Who controls the food supply controls the people; who controls the energy can control whole continents; who controls money can control the world.”

Er det ikke dette vi ser skje rett foran våre øyne?

Kommentarer