Covid-vaksine - Alt sammen passer til definisjonen "kvaksalveri" og "sjarlataner".

Av Spikeren. 

Leser man Wikipedia-artikkel om "kvaksalveri", vil man fort skjønne at den beskriver selgere og promotører av "Covid-vaksiner".

Kvaksalveri er et gammelt begrep som involverer uærlige eller forvirrede personer som selger behandlinger som ikke er testet og ikke fungerer: Det gamle begrepet "slangeolje" beskriver slike kvaksalverbehandlinger.

Wikipedia:

Vanlige elementer ved generell kvaksalveri inkluderer tvilsomme diagnoser ved bruk av tvilsomme diagnostiske tester, samt uprøvde eller tilbakeviste behandlinger.

Alt sjekkes ut, ikke sant? Tvilsomme tester, uprøvde og kjente ikke-fungerende behandlinger, beskriver Covid-respons og Covid-vaksiner perfekt.

Her er definisjonen av kvakksalveri fra FDA, per Quackwatch ( arkiv ):

FDA definerer helsesvindel som "fremme, for profitt, av et medisinsk middel som er kjent for å være falskt eller uprøvd."

Jeg har ingen interesse i å resitere tusenvis av artikler om hvordan Covid-vaksiner ikke virker, aldri kan virke, er uprøvde og så videre, siden jeg ikke har noen interesse i å kaste bort tiden til leserne mine – det vet vi alle nå.

Her er et nytt og interessant eksempel.

COVID-sjarlataner promoterer nå en uprøvd "Bivalent Booster", som vil tjene dem mye penger, men som er fullstendig uprøvd og IKKE vil fungere.

Ba.5 Booster som medisinsk kvakksalveri

Det hvite hus "Covid response-koordinator" og den nest viktigste Covid-sjarlatanen Dr. Ashish Jha lover oss at en "oppdatert" Ba.5 booster vil være tilgjengelig om noen uker.

Du skulle tro at før den ble gitt til titalls millioner mennesker, ville denne nye boosteren gjennomgå omfattende testing, ikke sant?

Gjett hva: "Ba.5-variantvaksinen" eksisterte ikke en gang i slutten av juni 2022! Ideen om det ble stemt frem på FDA-møtet 29. juni 2022, da "oppdaterte boostere", basert på en for lengst utdødd Ba.1-variant, ble presentert av Pfizer og Moderna. Presentasjonen etterlot mye å være ønsket:

De oppdaterte skuddene presterte imidlertid ikke like godt mot BA.4 og BA.5, selv om immunresponsen fortsatt var sterk.

(Som en side, dette høres meningsløst ut. Hvordan kan "oppdaterte skudd" ikke fungere mot Ba.5 hvis "immunresponsen fortsatt var sterk"? Vel, begrepet immunrespons refererer til å telle antistoffer, kjent som immunobridging. Antistoffene var der Akkurat som elektrolytter i idiokrati , forhindrer ikke disse antistoffene faktisk Covid og er bare gode for telling).

Så FDA-ekspertene bestemte seg for å avstå fra den Ba.1-baserte boosteren, siden den ikke fungerer uansett, og ta et Hail Mary-pass og i stedet utvikle en booster basert på Ba.5. Denne avgjørelsen var basert på en anelse, involverte nøyaktig null vitenskapelige data, og ble vedtatt til tross for at to FDA-rådgivere stemte NEI.

Denne innspurte beslutningstakingen, i det fullstendige fraværet av data, er alt som trengs av FDA-sjarlatanene for å bestemme at i stedet for en ikke-fungerende Ba.1 fallbooster, ville de i stedet utvikle en fullstendig uprøvd Ba . .5-basert booster, som skal gis til titalls millioner amerikanere.

Hvis denne typen beslutningstaking ikke er medisinsk kvakksalveri, hva er det da?

Beslutningen ble tatt og den Ba.5-baserte boosteren vil snart bli produsert i september eller oktober. I juli i fjor beordret og forpliktet den føderale regjeringen seg til å betale for


Vennligst sett pris på galskapen i hvor uforholdsmessig størrelsen på disse bestillingene er. I USA fikk bare 107 millioner mennesker boostere . Nå bestiller den føderale regjeringen 171 millioner doser med "oppdaterte boostere". Det er to tredjedeler MER enn antallet personer som har sagt ja til å ta boostere oppdatert (107 millioner). Er det ikke åpenbart at de aldri vil finne 171 millioner mennesker til å ta det de har kjøpt?

Les hele saken her.

Kommentarer