Dagen på krigsstien

Fra Roger Dyrøy. 

Takk til Norge IDAG for artikkelen "Dagen på krigsstien"! Glimrende illustrasjon, som i grunnen sier alt. 

Dagens tre artikler, hvorav to tilsvar er bak betalingsmur, i motsetning til førstesiden som preget forrige ukes avis. Og selv disse bærer preg av å ønske/skape konflikt. Det er en merkelig ånd, om du vil.

Utrolig bra og viktig poeng dere løfter frem med rådgiveren for Humanetisk Forbund. Det er jo direkte i strid med alt misjonsorganisasjoner og vi kristne står for. 

Det er lett for at folk får inntrykk av at det er en "kristen-krangel" og jeg ser gjerne at det kommer en oppfølger. Det er mange gode grunner til å stille spørsmål ved Selbekks motiv, i tillegg til det etisk tvilsomme grunnlaget han baserer seg på. Folk har for lengst avskrevet KrF som et troverdig parti, og det er mange gode grunner til å sette litt søkelys på forbindelsene, og hvorfor de stemmer ned flagget til fordel for Pride. Og ikke minst hvordan de kan være fornøyd med 12 000 aborter, som var deres uttalte mål. Nå kom vi jo ned under det, og siden har vi ikke hørt noe. Mens Menneskeverd ikke en gang finner PDK verdig å nevne til tross for nullvisjonen.

Dette er altså samme redaktør som sitter i Kringkastingsrådet, og presterer å si følgende når han kommenterer NRKs avsindige propaganda rettet mot barn; Dette er veldig, veldig, veldig, veldig bra. Lytt til barna NRK Super, og ikke press på dem usunn og grenseløs seksualitet

Håper dere kan få frem litt perspektiv rundt de relevante politiske sakene. For ARK og medløperne i media de går bare rundt grøten og kjører samme runddansen på repeat. Folk vet at noe ikke stemmer, men forstår ikke helt hva, før noen forklarer det. 

Her er et eksempel på fremragende og relevant journalistikk. Et tema som folk vil og trenger å få vite om. Hvis det er et «tankegods» bak 22. juli, hva med 25. juni?

Med vennlig hilsen
Roger Dyrøy  

Kommentarer