Den transhumanistiske agenda


Ifølge Klaus Schwab, grunnlegger og administrerende styreleder for World Economic Forum (WEF), er målet med Den fjerde industrielle revolusjon å endre hva det vil si å være menneske ved å slå sammen menneske og maskin.

Mennesker er nå "hackbare", i og med at teknologien nå eksisterer der et selskap eller en regjering kan kjenne deg bedre enn du kjenner deg selv, og det kan være veldig farlig hvis det misbrukes.

Professor Yuval Noah Harari spår at algoritmer i økende grad vil bli brukt til å ta avgjørelser som historisk har blitt tatt av mennesker, enten deg selv eller noen andre, inkludert hvorvidt du vil bli ansatt for en bestemt jobb, om du vil bli innvilget et lån , hvilken skolastisk læreplan du vil følge og til og med hvem du vil gifte deg med, skriver Dr. Joseph Mercola, grunnleggeren av Mercola.com.

Harari advarer om at hvis vi tillater etableringen av et digitalt diktatur, der systemet, det være seg et selskap eller en regjering, kjenner de mest intime detaljene om hver enkelt person, vil det være umulig å demontere det.

Dens kontroll vil være total og irreversibel.

Hvis du tror at dine tanker og oppførsel er og alltid vil forbli under din egen kontroll, tenk om igjen. Vi har allerede teknologien til å endre tanker, følelser og atferd direkte.

Ifølge Klaus Schwab, grunnlegger og administrerende styreleder for World Economic Forum (WEF), er målet med Den fjerde industrielle revolusjon 1  å endre hva det vil si å være menneske ved å slå sammen menneske og maskin. Kort sagt, mens begrepet "transhumanisme" ikke blir brukt, er det akkurat dit den globale kabalen har til hensikt å ta oss, enten vi vil eller ikke.

I et intervju i november 2019 med CNN, advarte  historieprofessor og bestselgerforfatter Yuval Noah Harari, en disippel fra Klaus Schwab, at «mennesker er nå hackbare dyr», noe som betyr at teknologien nå eksisterer som gjør at et selskap eller en regjering kan kjenne deg bedre enn du kjenner deg selv, og det kan være veldig farlig hvis det misbrukes.

Han spådde at algoritmer i økende grad vil bli brukt til å ta avgjørelser som historisk sett har blitt tatt av mennesker, enten deg selv eller noen andre, inkludert hvorvidt du vil bli ansatt for en bestemt jobb, om du vil bli innvilget en lån, hvilken skoleplan du vil følge og til og med hvem du vil gifte deg med.

Store farer fremover
 
Det er også en stadig økende risiko for å bli manipulert av disse ytre kreftene som du ikke engang er helt klar over. Når vi ser tilbake på de siste to årene, er det ganske enkelt å bekrefte at massemanipulasjon finner sted i et svimlende omfang, og at det er fenomenalt effektivt.

Som bemerket av Harari i 2019, 3  går de tilgjengelige egenskapene allerede langt utover Orwells "1984" autoritære visjon, og den kommer bare til å bli kraftigere herfra. Han er sikker på at det på kort tid vil være muligheten til å overvåke din følelsesmessige tilstand gjennom noe så enkelt som et bærbart armbånd.

Du kan pliktoppfyllende smile og klappe når du lytter til en tale av en offentlig tjenestemann, men de vil vite at du er sint eller ikke er enig i det som blir sagt, og kan derfor iverksette tiltak mot deg basert på dine mest personlige, indre følelser heller enn det du ytre uttrykker.

Viktigere, Harari advarte at hvis vi tillater etableringen av denne typen digitalt diktatur, der systemet, det være seg et selskap eller en regjering, kjenner de mest intime detaljene om hver enkelt person, vil det være umulig å demontere det. Dens kontroll vil være total og irreversibel. Og, Harari mener at vi kanskje bare har et tiår, høyst to, på å forhindre at dette digitale diktaturet tar over. 

Les hele saken på The Herland Report


Kommentarer