Det grønne skiftet, blant annet senker EU

Av Dan Odfjell. 
 
Og konsekvensene av sanksjonene mot Russland akselererer problemene, og den økte inflasjonen bekjempes med høyere renter; alt dette og mye mer sannsynliggjør skikkelige krisetider og sosiale uroligheter i vente. Dette har vi ikke opplevd siden depresjonen tidlig på 30-årene. Også denne gang er Tyskland i sentrum, om enn på en annen måte. For må Tyskland til vinteren strupe ned på naturgassen til tungindustriens brukere, vil det slå negativt ut med konsekvenser som ringer i vannet i hele Europa og utenfor. I det hele tatt, politikernes galskap forplanter seg med de høyere strømprisene som presser også andre priser opp, så som matvarepriser, transportpriser etc i nær det uendelige.
 
Under slike omstendigheter påbegynnes liten ny aktivitet og arbeidsløsheten øker, så noe må gjøres for å lette det negative presset. Jeg tror det grønne skiftet må utsettes, det er politisk emosjonelt preget og ikke vitenskapelig basert. I det minste må det rulles tilbake inntil tidene tillater slik «bestyrt» rikmannsluksus å fortsette. Og la «ekstremistene» hyle i vilden sky.. Men denne «krisen» startet ikke med Ukraina-krigen i februar i år (den startet i 2014 om ikke før), og den økonomiske krisen startet, ifølge Financial Times, i august 2019, altså for over tre år siden. Dette passer det ikke politikerne å innrømme eller å snakke om, de søker alltid unnskyldning for egen ubehjelpelighet, den enkleste og avvæpnende måten å unnskylde sann kritikk på.
 
Dessverre, politikere tar aldri ansvar for noe de selv har hatt ansvaret for, og av alt, det aller mest hjelpeløse er EU som globalistene sverger til.. Men som nå berettiget klandres for å ha skapt en energipolitisk «selvmordspakt». Dette tjener den norske staten enormt på, men ikke private husholdninger ei heller vår egen kraftkrevende industri. Staten blir rik, vi andre tiltenkes kun smuler fra de rikes bord.. Det er som vi bevisst skal lide under en sosialistisk regjering. Dog, i den store sammenheng er Norge ingen redningsmann for EU; kun en uselvstendig EU rævadilter, omtrent slik vi kunne formulert det tidligere i Bergen. La oss da heller bruke anledningen til å ta landet vårt tilbake enn å utsette selvpiningen innen et skakkjørt EU. 
 
Men for Europa er dette mer enn en finanskrise, dette synes nå en generell verdenskrise som knapt aldri før. At USAs Biden-regime grotesk ikke tillater våpenhvile i Ukraina før den siste soldat der er blitt kanonføde, det vil samtidig etter all sannsynlighet medføre en sultkatastrofe med millioner av døde. Allerede har Biden-regimet skyld i stor skade i hva de allerede har stelt i stand og/eller ikke har vært i stand til å forhindre eller rette opp i. Men slik, med sosialister og ekstremister ved roret, synes USA på vei til å bli et nytt Venezuela, et narko-velde, en blåkopi for tiden fremover. Er den amerikanske pengepressen tillatt løpe løpsk med vitende vilje? Mye tyder på at den og dette er del av en større skummel plan som ikke vil innrømmes.
 
Skal Vesten først ødelegges - for å tillate en ny verdensorden under WEF og FN og der med «oss alle fattige men angivelig lykkelige» - for oss så å kunne «gjenoppstå» under en utopisk «verdensregjering» som nødvendigvis blir alt annet enn demokratisk, og med nasjonalstatene høvlet vekk til nær ingenting Er dette en slags ny kommunisme med søkkrike oligopolister og globalister, som eier og/eller bestemmer for oss mange de maurer små? Kanskje dagens økonomiske krise er bevisst konstruert nettopp for å gjøre tingene så vanskelige at vi bare må be på våre knær for å bli «slaver» under et nytt diktatorisk og elektronisk kontrollert verdens-herredømme, da takker jeg for meg og ber Jonas Gahr Støre og Erna Solberg uforstyrret bare fortsette vår fornedrelse til landets fortapelse.
 
I mellomtiden tvinges mange velmenende mennesker til å bli mer egoistiske og, som politikerne, å tenke langt mere på seg selv i den kaotiske tiden som kommer. Hvorfor skal vi folket være solidariske med svikefulle ledere som tar seg grovt og løgnaktig til rette på vår bekostning? Acer-avtalen med EU og våre strømforsyninger var og er et rent nasjonalt bedrag. Dette kommer neppe til å bli «fredfullt og harmonisk», nei til «svenske tilstander» i hele Skandinavia og mer til, om ikke en USA provosert atomkrig eliminerer de fleste av oss før vi må «bøye nakke» overfor våre nye herskerne. Vi fedrelands patrioter får bare prise oss lykkelig for den tiden vi fikk - inntil dere, dere økende forhatte globalist politikere - styrte oss inn i denne smeltedigelen til en unasjonal samhørighet som vi folket aldeles aldri har bedt om, ei heller ønsker å være del av. Farvel.
 
Dan Odfjell, Samfunnsdebattant

Kommentarer