Ensomhet, psykisk sykdom og klasseskiller?

Raymond Johansen. Skjermdump TV2
Av Dan Odfjell. 

Hvem andre enn en «angrende» synder bruker disse ordene, gjengitt i dagens overskrift, enn selveste byrådslederen i Oslo, Raymond Johansen (Ap).. Men ikke tro ham, han trenger salgspublisitet for sin nye corona-bok (sikkert skrevet for ham av en annen Ap-lojalist) hvorfor han beleilige ble intervjuet av det Ap-lojale VG, hvor han sier «at han burde stått hardere på kravene om å åpne samfunnet raskt». Hva han sier, akkurat som alle disse Ap-folka, er nok reinspikka politikk avtalt og/eller approbert på forhånd.. Mange advarte ham presist mht nedstengningene, også Pål Steigan som 23/8/22 hadde denne overskriften: «Raymond Johansen får kalde føtter, angrer på nedstengningene». Og dagen etter «Feige politikere og ensrettede medier la veien åpen for maktarrogante helsemyndigheter.»
 
At konsekvensene av Covid19-pandemien er mye verre både økonomisk og psykisk, det fremkommer nå. For denne såkalte pandemien, med de av myndighetene påtvungne injeksjoner, med og av en helt eksperimentell injisering kalt en «medisin», av svindleriske antatte beveggrunner, gjorde risken for død og helse-truende-skavanker heller større gjennom injeksjonene, enn å leve uvaksinert.. Som 84 åring var jeg i en såkalt risikosone, men det var jeg uansett pga av min alder. Derfor synes argumentet ufarlig og bevisst fra dem som det passer å bli kvitt disse ikke-lenger-produktive gamle som har gjort nytten sin.. Selv ville jeg ikke injeksjoner, men flyreiser påtvang meg bevis for at jeg hadde fått djevelskapen..
 
Steigan og andre snakket om regjeringens skremsler og om de nødvendige «harde tiltak». Etter min mening, myndighetene tok helt ukritisk side med det korrupte WHO og dets leder, en angivelig tidligere terrorist leder fra Somalia - jeg husker ikke å bokstavere hans islamistiske lydende navn. Selv WHO mente barn ikke var en risikogruppe.. Og likevel lot norske myndighetene det gå ut anbefaling om at også barn skal vaksineres, uten å påpeke faren for fremtidig impotens og unormale svangerskap med vanskapte barn som  mulig konsekvens. Jeg har mistet all tillit til ledelsen i det norske helsevesenet som lot seg «hive på» denne politiske skremmebølgen for å tilvenne folket lydighet. Er ikke dette uredelighet?
 
Aktører innen pharma-industrien fikk i god tid og beleilig utvidet begrepet av hva som er en pandemi for å kunne herse med verdenen; som mange mener kun er en type influensa, iallfall ikke stort mer farlig. Jeg vet personlig ikke annet enn det som har vært skrevet og nå skrives av verdenskjente eksperter. Men disse «saklige» får ikke spalteplass i norske riksmedier, ei heller til dels i utenlandske, så spørsmålet er hvorfor? Er alle de muligens angrende kvakksalverne blitt enige om å dysse ned skandalen, ja en vold mot menneskeheten? Stygge tunger sier den skjulte hensikten var og er en redusert verdensbefolkning.. At vår regjering, og den forrige, med «velvalgte» konforme lakeier kritikkløst slo inn på farsotten, synes kriminelt, for globalistisk å lydiggjøre nasjonalistpatrioter gjennom skremsler; tilsvarende klima-farsotten.
 
Dagens overskrift er selvsagt altfor svak og nærmest misvisende mht nedstengningens konsekvenser. Kanskje Ap, gjennom Johansen, er påbegynt «forvirringen» de håper å skape blant annet med hans bok. Eller en bevisst nedtrapping av politisk ansvar? Men «Jonas- og Erna-duetten" danser jo i lag, også bak lukkede dører. Det viste de på ny ved unison globalistiske tilnærming ved å ofre norske energi-interesser til fordel EU. Så når Jonas Gahr Støre «truer» oss med å si at han ikke vil kunne fortsette som statsminister, implisitt ved å falle EU i ryggen, da sier jeg hvilket vås og frekkhet, noe som våre riksmedier pliktskyldigst videre-formidler, vårt mangehodede troll i en skremmende og totalt uærlig bransje. Klart, Johansen medgir intet som kan skade hans egne, alt synes godt mafia-koordinert.
 
Riksmediene er ikke sannhets-rapporterende, de er propaganderende og blitt et middel for politikerne til å holde seg oppe, og folket nede.. Den nye verdensordenen til WEF og FN er ikke for å gjøre oss, som de sier, fattige og lykkelige, men til lydige undersåtter av en utopisk kapitalist globalistisk en-verden med en diktatorisk regjerende ene-sjef og hans  «egen» tilsatte universelle og jordiske Gud, førstnevnte underdanig.. For det første, dette er ikke mulig, og for det andre, udemokratisk uakseptabelt. Men det er venstresiden som kjemper for dette totalitære systemet så hensynsløst mot alle andre. Biden-regimet er ment å oppnå kontroll ved å bryte ned alt bestående.. Men jeg håper og tror det frihetselskende amerikanske folket vil stå opp mot slik sivilisatorisk ødeleggelse allerede i november ved valgurnene. Det mest skremmende og forbausende er at norske myndigheter og riksmedier er på det ekstreme Biden-regimets side; enkelt demonstrert ved ikke å tale denne galskapen imot. 
 
Document.no publiserte 23/8/22 under overskriften «Canada: Lyse utsikter for produsenter av barnekister». Ja, les selv, små mennesker går bort. Og økningen i kistesalget generelt kom ikke før vaksinene ble introdusert tidlig 2021.

Dan Odfjell, Samfunnsdebattant

Kommentarer