Erna og Jonas - et rent skuespill blitt.

Av Dan Odfjell. 

For bak kulissene synes de to absolutt på lag, og da mener jeg på det samme anti-nasjonale og stats-dikterende og udemokratiske laget. Den av dem som politisk har mest å tape på det er vel Erna Solberg, som nå seiler under et helt ubestemmelig og vassent globalistisk Pride-lignende flagg. Dramatisk uheldig er det, samt totalt uforklarlig at Høyre og Erna har gått fra  konservatisme til sosialisme på kort tid. Det åpner for det Nye Høyre som utvilsomt vil Norge ut både av EU og FN; begge konstellasjoner som Erna beklageligvis sterkt og oss meget dyrt har fremmet. Jeg tror dette har aller mest med hennes «egoistiske» internasjonale karriere-drømmer å gjøre - om enn flaut ødeleggende for norsk anseelse. Muntlig på en konferanse i Tyskland nedprioriterte hun oss nordmenn i en grad som gjør at partiet på folkemunne godt kan kalles Judas-partiet - iallfall inntil Erna skikkelig forklarer seg..
 
Det fortvilende er at Jonas Gahr Støre er like lite patriot, hvilket betyr at denne «forrente og skjulte statsmakten», de to største partiene imellom, ikke gir oss håp om forandring. Og at det neste logiske steget i kjørebanen blir folkedemokratiet uoffisielt nedlagt. De to partiene kunne nå like gjerne og offisielt slått seg sammen til Globalist-partiet, og slik gjort Norge evig fortapt som et selvstendig og fritt land. Grunnloven, pytt pytt den kan jo justeres, det har vi jo allerede erfart - bare det skjer lurt, sånn litt etter litt - om da ikke en «higen» etter et «offisielt rent diktatur» ville fremskyndet prosessen. Og «jokeren» fremover, som i Sverige, er «Sharia-partiet», dog der var innvandrerne smarte nok til å selge seg inn til fremtidig kontroll med et langt mindre avskrekkende partinavn. Uansett, et skinnende diktatur blinker i det ikke helt så fjerne.
 
Å kalle Høyre og Ap med det beskrivende fellesnavnet Globalist-partiet, ville uansett ikke blitt til et godt valgalternativ, til det trengs patrioter om Norge skal kunne reddes. Dessverre ødela Vidkun Quisling for det konkurrerende navnet - Nasjonal Samling - men kanskje ikke? For det heter jo at navnet ikke skjemmer noen, at «innholdet» og dets ærlig politikk er hva det  gjelder. Men når riksmediene «tviholder» på Globalist-partiet (som igjen og skremmende holder med Biden-regimet til mellomvalget i USA om 90 dager), da kan vi trygt si at den vestlige verden ligger dårlig an, opp mot Kina og Russland. Sistnevnte og andre land med nasjonale ledere vil aldri underlegge seg FN-utopien en-verdenen eller andre korrupte, overnasjonale konstellasjoner, uten vetorett og løpende reell revisjon.. Det siste trenger vårt UD også..
 
Jeg blir nærmest pessimistisk her jeg skriver, på vegne av patrioter som ser galskapen i USA, noe NRK og våre riksmedier nå helt bevisst tildekker (og slik stilltiende heier de på det fascistiske og korrupt-autoritære Biden-regimet). Da kan du lure på om det er de millioner av fattige og til dels arbeidsledige amerikanske velgerne NRK og venstresiden tiltenker en nitrist fremtid? Alle de som stemte Donald Trump, som lovet dem fordeler som beskyttelse mot kriminell fremmed-innvandring, betalt arbeide og slutten på regimeskifte-kriger (som alle har vært fånyttes; noe Ap og norsk venstreside iallfall tidligere var sterkt imot..) En «krigersk» politikk med enorme mennesketap, også tap av amerikanske gutter. Er hatet så stort mot Trump at også norsk venstreside ønsker hele Vesten underlagt Kina? Dette, forbausende synes nå tilfellet. Men sosialist-Jonas er sikkert godt plassert til å kunne forklare oss paradokset?
 
Men hvem kan vi takke utviklingen for, FNs utopier, eller «Pride go Woke, and go Broke»-farsotten som Jonas og Erna synes å støtte? For ellers ville de vel stått opp mot NRK og medienes propaganderende kjør - for å ødelegge Vesten og samtidig Norge? Og bemerk,  begge disse «elite-politikerne" støtter «Vestens krig mot Vesten».. Eller har de nå panikk i sitt kav for å redde seg selv? Eller foretrekker de Sharia-partiet og Norge til en tapt frie fremtid? Hvordan kan Erna og Jonas hevde seg rasjonelle og samtidig motarbeide Norges beste? Noe  er helt ut av vater rent politisk og nasjonalt i dette gamle og gode landet. Som våre forfedre bygget og bebodde, og som nordmenn sloss og døde for under krigen. Var kampen for vår frihet og fedrelandet forgjeves? Det samme kan amerikanerne like fullt nå spørre seg. De har nå nær borgerkrig på gang, takket være Biden-regimet, som norske politikere heier på?
 
Dagens konklusjon: De to globalistene må forklare seg - ellers er Norge i sjakk. Kanskje er det presis hva «tvillingegoistene» ønsker seg, en pause til felles rådslagninger i det skjulte? Og at problemene, i mellomtiden, da selv løser seg.. Men med rette forstår eller frykter folket at noe er riv ruskende galt mht Norges kjørebane: EU er økonomisk hardt ute å kjøre, men Brussel kan ikke innrømme det. Og strømprisene svir; og helt unødvendig i Norge.. EU-lederne krangler seg imellom, alt mens de folkelige protestene øker. Vinteren står for døren. Hele EU-byggverket kan rakne. For Norges del ville det vært en stor fordel, for vi har å selge det resten av Europa vil kjøpe - uten det fordyrende EU-mellomleddet, samt oss ikke underlagt de udemokratiske og ukjente Brussel-byråkratene. EUs «bestående» nedsider vil ikke Jonas og Erna en gang fortelle oss om, for ingen forandringer ønskes.. Forandringer kan forstyrre deres karrierer.. Snakk om feile upatriotiske holdninger. Dette har jeg lov til å tro og mene, og langt flere blir vi etter hvert..
 
Dan Odfjell, Samfunnsdebattant

Kommentarer