Forlot tusenvis av skadede trans barn i kjølvannet av nedleggelse

Tipset av Kirkehøyden. 

Dette skriver Breitbart, 30 juli, 2022. 

Tavistock Gender Identity Development Service (GIDS), Englands knutepunkt for kjønnsskifte til barn som har blitt beordret til å legge ned, sies å ha etterlatt «tusenvis av skadede barn» i kjølvannet.

Tavistock er for tiden gjenstand for en etterforskning som et resultat av varslere, foreldre og pasienter som anklager det for å haste barn, spesielt jenter, til medisinsk behandling for antatt kjønnsdysfori, og Tavistock skal nå legges ned innen våren 2023 etter at barnelegen leder etterforskningen kunngjorde noen av anbefalingene hennes tidlig - spesielt at GIDS er "ikke et trygt eller levedyktig langsiktig alternativ" for sine pasienter og bør erstattes.

Rapporter fra utsalgssteder som The Telegraph ser nå tilbake på 18 år med varsling og klager på klinikken National Health Service (NHS) og måten den motsto alle anstrengelser for å få den til å endre sine måter hele veien opp til High Court.

Noen Tavistock-klinikere ble til og med anklaget for å "konvertere" ungdommer som sannsynligvis var tiltrukket av samme kjønn eller bifil til å tro at de faktisk var transer.

Kommentarer