Hør motstemmene fra Dolomittene!

Fra Hemali, tipset av Roger Dyrøy. 

Hemali møtte menneskene bak noen av verdens viktigste motstemmer. De snakker om pandemien. Og om hva høsten kan bringe.

Det fantes ikke uavhengig journalistikk lenger. Alle var eid av ett konsern som dikterte all publisering.

– Jeg tenker stadig på Event 201, -oktober 2019. En samling med høytstående personer fra ulike regjeringer, folk som kontrollerte nyhetsmedia, og folk fra legemiddelindustrien. Temaet var hvordan en kunne kontrollere den globale befolkningen under en pandemi. Men det viste seg ikke å bare være en oppskrift på det, men også for den store restarten, The Great Reset.

PhD, genetiker og forsker, Alexandra Henrion-Caude:

– Grunnen til at jeg ble mistenksom overfor temaet «kun vaksiner», er at det finnes andre behandlinger.
Henrion-Caude er en av Frankrikes viktigste stemmer knyttet til Covid-19 og massevaksinering. Hun var forskningsdirektør ved National Institute of Health and Medical Research (INSERM) fra 2012 til 2018. Som genetiker er hennes spesialfelt RNA -teknologien.

– Rapportene om bivirkninger er rekordmange

– Ingen kan fornekte det jeg nå sier, at mRNA-vaksinene er et produkt som gir rekordmange bivirkninger. Uansett hvilken database du bruker, om det er den fra WHO, Vigiaccess, eller den europeiske, EudraVigilance, eller den amerikanske, VAERS, så finner du det høyeste nivået av bivirkninger som er rapportert. Uheldigvis inkluderer de død.

RNA-teknologi hadde vært mitt felt i 15 år. Derfor visste jeg godt det Pfizer til slutt delte: at teknologien deres er prematur.

– RNA-teknologi hadde vært mitt felt i15 år. Derfor visste jeg godt det som Pfizer til slutt delte: at teknologien deres er prematur. Det vi nå står overfor, som vi lærer av dette eksperimentet på mennesker som nå pågår over hele verden, er ting vi ikke visste om mRNA og vaksinene.

– Skremselen vil fortsette

– Følelsen nå er at vi gjennomgår repeterende scenarier: Du skremmer befolkningen med et nytt virus eller en variant. Du kaller det noe, som apekopper. Du skremmer befolkningen, og fordi den er skremt, vil den akseptere tiltak som avstand og munnbind. Alle bør nå vite at munnbind ikke fungerer. Tredje skritt er å presentere «den eneste løsningen», som i eksempelet med koronaviruset er å ta vaksinen. Det er en dårlig historie som jeg frykter vil fortsette inntil befolkningen sier nei.

– Vaksinene fungerer ikke mot koronaviruset. I mange år har vi prøvd å utvikle vaksiner mot korona, det har alltid blitt en fiasko.

Les hele saken og se video på Hemali.

Kommentarer