Iran forbereder seg på å ta ut Israel – rett etter at Iran-avtalen er signert


Mullaene virker overbevist om at når Biden-administrasjonen kapitulerer fullstendig for deres krav om å gjenopplive atomavtalen med Iran fra 2015, vil de kunne trappe opp sin allerede betydelige innsats for å eliminere Israel og eksportere deres islamske revolusjon til arabiske og islamske land. Iran okkuperer allerede fire arabiske land: Syria, Libanon, Jemen og Irak.

Irans mullahs ser ut til å være så sikre på at Biden-administrasjonen har vendt ryggen til sine arabiske allierte i Midtøsten at de utsteder direkte trusler ikke bare mot Israel, men også mot ethvert arabisk land som tør å samarbeide med israelerne.

I mellomtiden er mullaene opptatt med å prøve å åpne en ny kampfront mot Israel, denne gangen på Vestbredden.

Mullaene ser ut til å være så oppmuntret av Biden-administrasjonens svakhet at de nå åpent snakker om å bruke Vestbredden som utskytningsrampe for å angripe Israel og drepe jøder.

Under press fra det iranske regimet holdt representanter for Hamas og Islamsk Jihad et møte på Gazastripen tidligere denne uken for å diskutere måter å trappe opp «motstanden» mot Israel på.

I et forsøk på å blidgjøre sine herrer i Teheran, ga Hamas og Islamsk Jihad en felles uttalelse etter møtet der de lovet å trappe opp den "væpnede kampen" mot Israel "frem til frigjøringen [av hele Palestina]," en eufemisme for ødeleggelsen av Israel.

Ettersom Biden-administrasjonen ser ut til å nærme seg en ny atomavtale med Iran, oppmuntrer mullaene i Teheran sine libanesiske og palestinske terroristfullmektiger til å forberede seg på å føre krig mot Israel.

Mullaene er ikke oppmerksomme på de økende stemmene i den arabiske verden som klager over USAs svakhet og hvordan Biden-administrasjonens politikk for forsoning overfor Iran undergraver amerikanernes troverdighet og setter sikkerheten og stabiliteten til arabiske og islamske land i fare.

Den siste trusselen kom fra sjefen for den iranske marinen fra den islamske revolusjonsgarden (IRGC), Commodore Alireza Tangsiri, som advarte om at samarbeidet med Israel «truer sikkerhet og stabilitet i Gulf-regionen».

Tangsiris advarsel ble rettet mot USAs arabiske allierte, spesielt Gulf-statene, hvorav noen har drevet sikkerhetssamarbeid med Israel.

Tidspunktet for trusselen hans var alt annet enn tilfeldig. Det kom midt i rapporter om at Biden-administrasjonen beveger seg fremover mot å inngå en ny avtale med Teherans mullaer.

Mullaene sender kort sagt en melding til USAs allierte i den arabiske verden om at hvis de tror de kan stole på at Biden-administrasjonen beskytter dem mot Irans ekspansjonistiske planer eller ivaretar deres sikkerhet og stabilitet, tar de alvorlig feil.

Tangsiri henvendte seg til USAs arabiske allierte og advarte dem mot å la USA eller andre fremmede land bruke landene deres som baser for militære og sikkerhetsoperasjoner.

Ethvert land som ignorerer advarselen, sa Tangsiri , "vil betale prisen for sin uvennlige og provoserende oppførsel." IRGC, advarte han, er klar "til å utføre ethvert oppdrag for å bevare interessene til Den islamske republikken Iran og dets heroiske folk."

Les hele saken på Gatestone Institute.

Kommentarer