Ja til Livet-pris til Ludvig Nessa

Av Spikeren. 

Dette skriver den kristne ukeavisa Norge IDAG i begynnelsen av august, og jeg synes absolutt Ludvig Nessa fortjener den oppmerksomheten. Jeg tror ingen andre enn Norge  IDAG har skrevet om denne begivenheten. Derfor har jeg lyst til å trekke den fram igjen her på SC. 

Ludvig Nessa ble tildelt «Ja til livet prisen». på sommerstevnet på Bildøy. 

Nessa har hele sitt liv kjempet for barnet i mors mage. Han har helt siden studentdagene vært engasjert i menneskerettene og retten til liv fra unnfangelse til en naturlig død.

Dette engasjementet har kostet mye. Han ble kastet ut av kirken der han tjente som prest. Han ble fengslet fordi han demonstrerte ved abortklinikker. Han mistet «kappe og krage», men ble heller prest for «knapper og glansbilder» i Den norske kirke i eksil med Børre Knutsen som biskop.

Eksilkirken har gudstjeneste på Karmel bedehus, Fredrikstad, som overføres søndag gjennom Visjon Norge, og også sendes på nettet på: www.kirken.com

Vi bøyer oss i støvet og gratulerer Ludvig Nessa med «Ja til livet prisen». Du fikk nok ikke mye takk for innsatsen her i verden, men den vil bli desto større i den kommende. 

Gratulerer med «Ja til livet prisen», Ludvig Nessa! Den fortjente du virkelig!

Kommentarer