Klaus Schwabs globalistiske organisasjon krever slutt på privat eierskap av alle biler

Av P54. 

World Economic Forum har publisert en artikkel som ber om slutt på privat bileierskap.

WEF argumenterer for at felles deling av biler er veien videre for å redusere globale krav til edle metaller og fossilt brensel, og dermed spare ressurser og redde planeten.

Eierskap av privat kjøretøy blir fordømt som "sløsing".

De globalistiske elitene sier at for mange mennesker eier private kjøretøy og at planeten lider.

WEF-avisen etterlyser en universell modell som vil ta forbrukere «fra å eie til å bruke» biler i fellesskap programmer, og legger til at «Den gjennomsnittlige bil eller varebil i England kjøres bare 4 % av tiden».

De argumenterer for at folk bør selge bilene sine og gå eller dele fordi "Bildelingsplattformer som Getaround og BlueSG har allerede grepet den muligheten til å tilby kjøretøy der du betaler per time brukt."

I følge WEF er slutten på privat eierskap avgjørende og kan brukes på alt fra biler til private hjem, og de krever til og med redesign av byer for å gjøre dem mindre bilvennlige.

WEF er ikke alene om å se nesten straffbar skyld hos alle som eier et kjøretøy til privat bruk.

Det internasjonale energibyrået, eller IEA, har bedt regjeringer over hele verden om å kutte olje forsyningen til innenlandske bilister.

IEA oppfordrer regjeringer til å implementere en 10-punkts plan som vil tvinge folk ut av bilene sine. Her er fem:

1. Reduser fartsgrensene drastisk på motorveier.

2. Arbeid hjemmefra opptil 3 dager i uken der det er mulig.

3. Pålegg bilfrie søndager i byer.

4. Reduser prisene på kollektivtransport og oppmuntre til å gå og sykle.

5. Alternativ privatbil tilgang til veier i store byer.

Førere i Irland har allerede blitt advart om at de vil bli tvunget av veiene.

Planen om å pakke befolkningen inn i byer med høyere tetthet under en klimaplan vil revolusjonere folks livsstil og atferd.

For å avverge en "klima apokalypse" planlegger regjeringen å tvinge folk "ut av private biler fordi de er de største lovbryterne for utslipp" med forslag som inkluderer å forby kjøretøyer med fossilt brensel fra landsbyer og byer over hele landet for med vilje å lamme vanlige bilister, rapporterer lokale media.

Selv bruker disse rike globalistene private jetfly og skal nekte vanlige folk å bruke biler. Ja, når du ser hva som står ovenfor så skjønner en at MDG og AP er WEF disipler for de følger punktene ovenfor. Bilfrie byer, redusert satsing på veinettet, reduserte fartsgrenser etc. er jo politikk som implementeres i Norge. Det er nå åpenlyst hvor de får ideene sine fra og at de jobber på vegne av WEF og ikke Norge og nordmenn. Dette faktum må komme ut til folk og politikere må stilles til ansvar. 

De ønsker nok flest mulig inn i byene, lettere å kontrollere folk på den måten og å bruke autonome kjøretøy. Så vil de eie bygningene for at folk skal leie tilbake. En slik plan vil føre til at hundretusener mister jobbene sine og hva skal de da leve av? Dette er rett og slett noen grådige ondsinnede mennesker som kun ønsker å sko seg selv på andres bekostning og gjøre alt i klimaets navn for å få folk til å gå med på det. Vi ser allerede en trend hvor rike eiendom oppkjøpere fra Oslokanten kjøper opp forretningseiendommer og annet utenfor Oslo og legger på husleien slik at de kaster ut de som leide der tidligere for det blir for dyrt for dem. Så bygger de om og får flere leietakere i samme bygg for å tjene mer.

En jeg kjenner leide en leilighet som var i dårlig stand og fikset den opp selv innvendig. En dag kom eieren av bygget innom og syntes det var blitt riktig fint der inne. En dag leietageren var ute hadde eieren kommet innom med en megler og fått takst på bygget med alle de innvendige forbedringene og sendte deretter ny regning basert på den nye standarden og dermed høyere verdi på leiligheten. Leieboeren ble sjokkert, han hadde kostet på oppussingen selv og måtte nå betale høyere leie fordi taksten nå var høyere. Han gikk til advokat med saken og advokaten spurte om han hadde betalt den ny regningen. Ja, svarte han. Vel, dessverre, da kan jeg ikke hjelpe deg for da har du allerede godtatt den nye leien. Hvis han ikke hadde betalt kunne advokaten ha hjulpet ham. Snakker om frekke utleiere. Man må virkelig passe seg i dag.

Kommentarer