Norges og Jonas mest tåpelige «klimatiltak»?

Av nuvolanevicata - Shutterstock
Av Dan Odfjell. 

Ikke rart om Jonas Gahr Støre-klanen sterkt misliker Odd Handegård og steigan.no, som slapp igjennom sistnevnte på ny den 13/8/22 med mer energi-sannhet og «pretensjonsslakt», denne gang under tittelen «Nye «argumenter» for elektrifiseringen av sokkelen». Jeg velger nedenfor ordrett å sitere hans innledningsavsnitt, en kvalifiserte underkjennelse av Regjeringens «tapre» forsøk på å forvirre folket maksimalt mht realitetene rundt energipolitikken deres. Dette er blitt til deres falske spill - i et forsøk på ikke å bli spiddet av løgn og usannhet rundt Acer-avtalen med EU, som er oss direkte ødeleggende - med høye strømpriser både for husholdninger og for den norske kraftkrevende industrien; våre nødvendige komparative fortrinn i vårt kalde høye nord. Dårlig samvittighet eller konformitet synes grunnen til at riksmediene ikke trykker hverken Handegård eller Donald Trump, ingen sammenligning for øvrig disse to imellom, selvsagt. Men fellesnevneren er at Jonas dårlig tåler offentlig konfrontasjon mht sin nå tildekkede nakenhet; den nakne keiseren ble avslørt sågar av et lite barn.. 
 
For sannheten er at Acer-avtalen er en nasjonal tragedie av de helt få, alene nok til å utfordre hele vår EU-tilknytning - som Gro Harlem Brundtland manøvrerte oss inn i gjennom bakdøren, det på tvers av to folkeavstemninger med 12 års mellomrom - for folket både udemokratisk og forræderisk. Men den saken tar vi en annen dag, så herved Handegård sitatet: «Elektrifiseringen av sokkelen i Nordsjøen og i Barentshavet er Norges aller tåpeligste «klimatiltak»: De som er bekymret for klimaet, burde skjønne - og mange gjør det - at det spiller ingen rolle om den gassen, som brukes på turbinene på sokkelen, i stedet brennes i EU. Utslippene av CO2 er de samme uavhengig av lokalitet. Og alle vi andre har skjønt at å bruke mellom 15 og 20 TWh elektrisitet fra Norge til elektrifiseringen er den rene galskap som definitivt vil bedra til et kraftunderskudd i Norge, og dermed til et dundrende krav om utbygging av mer norsk energi, dvs vindkraft».
 
For å forkorte Handegård litt: «Offshore-Norge» har ved hjelp av et «velvillig» konsulentselskap fremmet at elektrifiseringen av sokkelen vil kunne øke gasseksporten til EU med inntil 3% årlig, samlet frem til 2030, intet nytt.. Men direktøren i Offshore Norge, den konforme Benedikte Solaas, ser tydeligvis pliktskyldigst små problemer i regnestykket sitt: Elektrifiseringen er et «klimatiltak» i Norge der «utslippene» vil bli kuttet med 9% (de plusses riktignok til EUs regnskap..) Og i tillegg sier Solaas til Klassekampen, av alle aviser, at den «gassen som blir eksportert, blir brukt mye mer effektivt i EU enn på sokkelen. Men «effektiviteten» har selvfølgelig ingenting å si for de eventuelle klimagassutslippene mange er bekymret for - effektivitet er totalt irrelevant for klimadebatten...
 
Men slik argumenterer organisasjoner og direktører som har økonomiske eller politiske interesser av å servere sine ufattelige løgnhistorier.. Som Handegård så presist sa det, gass fra Norge er av mange tradisjonelt oppfattet som starten på en klimakatastrofe, men nå omgjort til nærmest et klimatiltak.. Ja, forstå det den som kan, dette beviser hvordan myndighetene lyver og trikser for å tildekke sine tabber og påstander for å unnslippe kritikk. Vi blir lurt og bevisst forvirret for ikke å kunne stå opp, som et folk i et opprør over EU-spillet mot oss. Jeg mener denne saken viser den norske troløsheten blant politikerne, arbeidende kun for egne karrierefordeler, og det selv om det skader landets og folkets beste. Jonas, var det virkelig så at nå er det oss vanlige folks tur? Hvor uendelig frekk du er, og jeg som trodde Erna Solberg var den verste? Det tror jeg kanskje fremdeles, men det tar vi en annen gang..
 
Dog til slutt, la meg i dag legge til min egen konklusjon: Vi folket har i det lange løp knapt en sjanse opp mot uetterrettelige, utspekulerte, globalistiske politiske ledere som aldri gir seg, fra sine dominerende begunstigede talerstoler. De er blitt selv-betalte EU-egoistiske forkjempere i et rigget og nå tydelig tildekkende politisk system, som den norske Acer-avtalen illustrer oss til overmål hvor lett vi blir utmanøvrert. Med ytringsfriheten svinnende, også den nå eksponert gjennom Handegård, blir vi gradvis og uendelig utmanøvrert av NRK og andre statsfinansierte og løgnaktige riksmedier; slik ender vi i demokratiets «dødens gryte», nemlig et totalitært politisk system. Om da ikke Jonas eller Erna eller en annen politiker snart bryter rekken til fordel for oss som ikke tilhører politikerklassen - med dens tilhørende fordeler, samt de ukontrollerte sugerør til statskassen. Oljeindustrien skulle aldri vært skapt.
 
Dan Odfjell, Samfunnsdebattant 

Kommentarer