Regjeringen er ikke en guddommelige kilde til "sannhet"

Av P54. 

"Med mindre du hører det fra oss, er det ikke sannheten," erklærte New Zealands statsminister Jacinda Ardern, i en skremmende tale relatert til Covids helseråd.

Det er ingen tydeligere indikasjon på at en autoritær sykdom har festet seg enn kommentarer som dette fra statsministeren.

«Du kan stole på oss som kilde til den informasjonen. Du kan også stole på Helsedirektøren og Helsedepartementet. For den informasjonen, besøk gjerne – når som helst – for å avklare rykter du måtte høre.

«Ellers, avvis alt annet. Vi vil fortsette å være din eneste kilde til sannhet.

«Vi vil gi informasjon ofte. Vi vil dele alt vi kan. Alt annet du ser - et klype salt. Og derfor ber jeg virkelig folk om å fokusere.'

Vil vi fortsette å være din eneste kilde til sannhet? Ikke på noe tidspunkt, uansett grunn, bør en regjering i en sivilisert nasjon erklære seg selv som det siste ordet om "sannhet". Det er grunnen til at videoklippet av Ardern som gliser seg gjennom dette anfallet av egoisme har gått viralt.


Dette burde ikke være overraskende gitt det faktum at Ardern er en dukke fra World Economic Forum som ble uteksaminert fra globalistiske WEF-grunnlegger Klaus Schwabs Young Global Leaders-program.

Arden har hatt dårlig omtale de siste ukene på grunn av det uvanlig høye antallet dødsfall som har skjedd siden Covid-jabs ble rullet ut over hele New Zealand. Det siste hun ønsker er å få mer informasjon om hvor mange New Zealandere som dør av disse giftige injeksjonene.

Å høre regjeringens nesten guddommeliggjøring av seg selv bør sende et advarsel signal til alle innbyggere om at deres demokrati er på vei i retning av autoritarisme under dekke av "sikkerhet" og folkehelse.

Regjeringen kan erklære seg selv som kilden til all sannhet, men det gjør den ikke sann.


Kommentarer