SPESIELL TEGNESERIE: FBI ER DEN NYE GESTAPO

Av Ben Garrison. 

Vi i GrrrGraphics er på ferie denne uken, men FBI-raidet på Trumps hjem var opprørende og sjokkerende. Den fortjente en tegneserie, så jeg stakk ut en.

Hvis det ikke var klart før, er det nå krystallklart at FBI jobber for det demokratiske partiet. Hillary brøt grovt loven, men tidligere FBI-direktør Comey ga henne et pass. Femti toppledere for sikkerhetsbyråene sverget til en dommer at Hunters bærbare datamaskin var russisk propaganda. Det var en løgn. Hvorfor blir de ikke nå tiltalt for mened?

Trump-tilhengere får boken kastet etter dem for mindre prosessfeil. Hunter Biden begår forbrytelser, røyker crack, hvitvasker penger og får det til med russiske horer og FBI beskytter ham i stedet for å straffeforfølge ham. Joe Biden er like skitten som sønnen sin, men han får heller ingen konsekvenser. Kriminelle som slipper unna med sine forbrytelser vil begå flere av dem. De vil fortsette å gjøre narr av rettferdigheten til de blir stoppet.

Biden og hans parti har gjentatte ganger vist at de er altfor villige til å målrette mot sine politiske motstandere, og de liker å bruke FBI for å ydmyke dem. FBI er muskelen som beskytter D.C. Swamp. Vi så 30 væpnede FBI-agenter storme Mar-a-Lago for å beslaglegge dokumenter. De knakk til og med Trumps safe. (Den var tom). Alt dette ble gjort med en tvilsom arrestordre. Trumps advokater fikk ikke observere hva som ble gjort under raidet.

Hvorfor var FBI involvert i det hele tatt? Spørsmålet om hvorvidt Trump hadde papirer fra Det hvite hus kunne sikkert vært løst stille. På det meste burde det vært en sak for Secret Service, ikke FBI. Men demokratene ønsket et nytt dramashow, og riktignok kaller de marxistiske mainstream-mediene allerede Trump for en kriminell.

Dette grove maktmisbruket og ytterligere bevæpning av vårt rettssystem er et tegn på demokratenes desperasjon. De vil ikke at Trump skal stille opp igjen, og derfor vil de finne på en grunn til å gripe ham inn med kriminelle anklager – og dermed hindre ham i å stille som presidentkandidat igjen.

FBI er en skam. Når jeg hører fra de snakkende hodene at det er problemer ved FBI, men det er fortsatt mange gode agenter, sier jeg bull. Alle ærefulle mennesker som er igjen å jobbe for FBI på dette tidspunktet bør trekke seg. Byråer som FBI og IRS skaper frykt blant demokratenes politiske fiender. FBI er nå Amerikas Gestapo eller KGB. De håndhever diktatene til en tredje verdens bananrepublikk. Ja, det er det Amerika har blitt.

Vi må bryte opp FBI fullstendig. La oss håpe at Trump gjør akkurat det når han er tilbake på kontoret.

— Ben Garrison

Og nå tilbake til vår faste ferie

Kommentarer