Advarsel: Gates-finansiert fabrikk avler 30 millioner mygg i uken for utsetting i 11 land

Av P54. 

Milliardær Bill Gates, som finansierer prosjektet, "forsikrer" oss om at det ikke er en scene fra en skrekkfilm.

Inne i en to-etasjers murbygning i Medellín, Colombia, jobber forskere i våte laboratorier som avler 30 millioner genmodifiserte mygg ukentlig i laboratorier. De dekker alle insektenes behov når de vokser fra larver til pupper til voksne, holder temperaturen akkurat passe og gir dem sjenerøse porsjoner med fiskemel, sukker og, selvfølgelig, blod. De slippes deretter ut i naturen i 11 land.

Milliardær Bill Gates, som finansierer prosjektet, forsikrer oss om at det ikke er en scene fra en skrekkfilm. «Fabrikken er ekte. Og myggen som slippes ut terroriserer ikke lokalbefolkningen. De hjelper til med å redde og forbedre millioner av liv.» Akkurat som hans "covid-vaksiner" har "reddet" millioner av liv eller hans tidligere vaksinasjonsprosjekter har gjort tusenvis av kvinner sterile i India og Kenya. Eller til og med poliovaksinene hans har forårsaket lammelser, anfall og feberkramper i Afrika sør for Sahara, Afghanistan, Kongo og Filippinene.


Wolbachia-bakterien

"Myggen som dyrkes i denne fabrikken bærer Wolbachia-bakterien, som hindrer dem i å overføre denguefeber og andre virus – inkludert Zika, chikungunya og gul feber – til mennesker. Ved å frigjøre dem og avle dem med ville mygg, sprer de bakteriene, reduserer virusoverføring og beskytter millioner av mennesker mot sykdommer», hevder Gates – akkurat som hans 'covid-vaksiner' har 'redusert' virusoverføring og har 'beskyttet' millioner av mennesker fra sykdom.

Forskning utført i Indonesia har vist at mygg som bærer Wolbachia gir 77 prosent beskyttelse mot denguefeber, og 86 prosent er effektive mot sykehusinnleggelse. Akkurat som hans 'koronavaksiner' tilbyr nesten 100 prosent 'beskyttelse' mot covid og sykehusinnleggelse.

11 land

Myggen slippes ut i Colombia, Brasil, Mexico, Indonesia, Sri Lanka, Vietnam, Australia, Fiji, Kiribati, New Caledonia og Vanuatu – totalt elleve land.

Gates planlegger å avle opp hundrevis av millioner av Wolbachia-mygg. Vurderte Gates og forskerne alle variablene som sannsynligvis vil oppstå med et program der en ny vektor for å spre en bakterie av et insekt som biter mennesker og andre dyr og i prosessen injiserer de bakteriene i dem? Hvor er ett-, to-, fem- og tiårsrapporten om sikkerheten til et slikt program fra et kontrollert miljø?

Hva kan gå galt?


Kommentarer