Carl I. Hagen hadde helt rett i sine advarsler

Av Kirkehøyden. 

Den 20.09.2022 skriver Hege Storhaug på HRS:

Allerede på 80-tallet advarte FrP-nestoren Carl I. Hagen om at den ikke-vestlige innvandringen ville føre til at konflikter i opprinnelseslandene ville flytte seg hit. Være seg religiøse, politiske eller etniske konflikter. I engelske Leicester utspiller det seg nå akkurat hva Hagen advarte om. Muslimer og hinduer er i gatekamper mot hverandre. Også i getto i Stockholm har det nylig vært gatekamper mellom eritreere der den ene gruppen er regimetro, den andre er regimekritisk. Her ble over 100 personer varetektsfengslet. Carl I Hagen var med andre ord profetisk.

Norske "akademikere" er like nedsnødde som våre "journalister/ redaktører" som deg Egeland. De første gir dere liksom "utdannelse." 

"Dagens islamkritikere er stort sett svært kunnskapsløse. Noen av dem er den typen mennesker som ville gått i brun skjorte og snakket stygt om jøder på 30-tallet." 1.amanuensis i religionshistorie ved UiO, Torkel Brekke, til Universitas (sitert i Klassekampen 10.03.2007) Nå professor.

Jødene kjempet mot utslettelse fra statsmakter, den tyske inkl Norge. I dag kan ikke de samme makter gjøre nok for muslimer. Jødene er tilbake til "square one," har skjult sin ID offentlig fra muslimer fra de ankom uinvitert til vårt land, og nå knivstikker ungene deres oss. Med noen gram intelligens burde det være åpenbart at vårt land legges øde.

En muslim kan nå fullt lovlig oppfordre til drap på jøder, justisministeren vil ikke svare FRP. Og når Støre ber om støtte fra moderate muslimer, får han høre at det er det samme som at Norge sendte våre jøder til dødsleire i 1942.

Samme når den forrige lederen for Islamsk Råd sa at når 100 norske muslimer sluttet seg til IS, utførte de førstegangstjenesten/ verneplikten - begravd innen 24 timer, om nevnt i det hele tatt av dere i løgn media.

Verneplikten besto av å halshugge, korsfeste kristne, andre minoriteter, ja å henrette muslimer, hvis de ikke besto eksamen i koranen. En jordansk trailersjåfør/ familiefar visste ikke at muslimer skulle be fem ganger daglig. Han fikk et nakkeskudd, i veikanten og denne kulturen har dere alle omfavnet. Trukket nazikortet om noen mukket, det intellektuell bunn nivået bevist vitenskapelig: Godwin's law - Wikipedia.

Den vitenskapelige superstjernen Frank Aarebrot trakk nazikortet mot Trump. Israels beste venn, svigersønn, datter og barnebarn jøder.

Og dere idioter i DGB og lyge media løfter ikke et øyenbryn, mens noen grepa kvinnfolk hos HRS gjort hele jobben i flere tiår. Det mens dere idioter  demoniserer og karakter dreper dem om kapp. DGB prøvde å lage en alternativ publikasjon, og tanketomme redaktør Aurdal  i Ny Tid kalte henne Hitler.

Kirkehøyden

Kommentarer