Demokratene har opprettet en nazistat i Amerika


Nazi-propagandaminister Goebbels og Gestapo-sjefene Goring og Himmler lever i beste velgående i Det demokratiske partiet.

Mediene rapporterer det Demokratpartiet vil ha rapportert og ingenting annet, og FBI fungerer som det politiske politiet som rammer republikanerne mens de nekter å undersøke Hunter Bidens bærbare datamaskin og Hillary Clintons e-poster.

FBI fortalte Facebooks Mark Zuckerberg om ikke å tillate kommentarer på Hunter Bidens bærbare datamaskin fordi det var russisk desinformasjon. Suckerman klikket på hælene og sa «Jawohl», skriver Dr. Paul Craig Roberts, styreleder for The Institute for Political Economy , tidligere assisterende redaktør i Wall Street Journal.

FBI og justisdepartementet (sic) nekter å svare på spørsmål fra den republikanske amerikanske senatoren Ron Johnson, rangerende medlem, Permanent Underkomité for undersøkelser. Senator Johnson ønsker å vite hvorfor DOJ og FBI dyptgående etterforskning av informasjonen på Hunter Bidens bærbare datamaskin, slik det er rapportert til det amerikanske senatet av FBI-varslere.

Den korrupte DOJ hevder at etterforskning av den bærbare informasjonen ville sette henvendelsen fra det amerikanske advokatkontoret i Delaware om Hunter Bidens skatteoverholdelse i fare.

Dette er selvfølgelig en falsk unnskyldning. Litt informasjon på den bærbare datamaskinen vil hjelpe skatteundersøkelsen hvis en faktisk er i gang. Den andre informasjonen på den bærbare datamaskinen, som vi alle vet, gjelder helt andre saker som krever deres egne undersøkelser, undersøkelser som på ingen måte kompromitterer skatteundersøkelsen som angivelig er i gang, noe som egentlig bare kan være en unnskyldning for ingen etterforskning.

Kommentarer