Har Jonas mistet himmelens mandat?

Av Dan Odfjell. 

Ikke bare Jonas Gahr Støre, men flere andre i regjeringen med ham bør bemerke at det fra det gamle Kina heter at en regjering eller en hersker som ikke er i stand til å levere sosial og økonomisk trygghet til sin befolkning - den har «mistet himmelens mandat». Hva som inspirerte meg til dette innlegget var imidlertid  talen fra det tyske «Linke» partiet Sahra Wagenknecht som holdt en TV overført tordentale nylig til det tyske Bundestag. Hvor hun i energi sammenheng beskrev den nye regjeringen under kansleren Olaf Scholz som den dummeste regjeringen i hele Europa. Men da tok hun ikke med seg den naive og gavmilde norske regjeringen som gir fra seg selve vårt arvesølv, den naturgitte og billige norske strømmen. Den synes kanskje lett å gi fra deg, Hr Statsminister, det som tilhører oss mange andre. 

Nå er det blitt slik i Norge som i Sverige, at vi som virkelig bryr oss om fedrelandet og nær de eneste, vi blir kalt rasister. Dette hadde ikke vært mulig var det ikke for riksmediene som er kjøpt og betalt av Ap fra gammelt av. Og Erna Solberg er også blitt sosialist, hun forlenget Aps åremåls-kontrakt med Thor Gjermund Eriksen ut egen regjeringsperiode. Han av Ap ansatt i NRK med formål å holde de borgerlige stangen inntil Ap igjen kunne overta overoppsynet selv. Men verre enn det, Erna sørget for at NRK (lenge på folkemunne kalt ARK etter Arbeiderpartiet, og av andre igjen kalt vårt norske monopolistiske Pravda) ble forandret fra tidligere frivillig betalt kontingent til automatisk belastet oss over skatteseddelen.. Hva er dette for misforstått tvangs indoktrinert demokrati, Erna? Jeg sier, vi blir rundlurt av forrædere som Jonas og Erna, de burde vært buret inne begge. 

Jeg husker valget i 2013 for jeg finansierte boken Makt Myter Media for det valget og noterte meg Ap sjakktrekket et par måneder tidligere å få  på plass den tidligere SVeren Eriksen på basis av en 5 års åremåls kontrakt for, presist, å kunne å overlappe en antatt borgerlig 4 års periode. Men Erna tjukk i hodet(?) kunne og skulle gjort nøyaktig det samme sjakktrekket i sin annen periode, å få inn en borgerlig NRK sjef. Men mye tyder på at Erna har seilt under falsk flagg, at hun i realiteten kuppet Høyre for Ap. Jeg beskriver Erna og Jonas som nær en-eggene tvillinger rent politisk. Der er knapt forskjell dem imellom og Jonas trakket inn i hennes klogger som var de på samme parti. Men som skuespillere pretenderer seg forskjellige og hva vet vi om de ikke snakkes bak lukkede dører. Da folkets nei til EU udemokratisk ble omstøtt «til EU gjennom bakdøren» var de helt på lag. 

Nei, ting er ofte ikke slik de fremstilles, politikk er en skitten bransje og pretensjonen demokrati er viktig å opprettholde, og det mest tilforlatelig er ved kosmetisk vaktskifter. Vi får ingen reell forandring i dette landet før nye partier kommer inn på Stortinget. Derfor bruker de to partiene alle tjuvtriksene i boken gjennom parti-finansierings systemet som med vilje nær utelukker nye partier. Dessuten NRK og riksmediene gjennom sluhet nedsnakker og/eller nekter dem gunstig spalteplass eller adgang til parti panel debattene. Makt Myter Media ble stoppet utkommet på forskjellige måter. Noe lignende hendte med boken «Selvmordsparadigmet» ca 3 år tidligere om jeg ikke husker feil. Ap har en enorm makt med sine folk over lang tid plassert strategisk og statsselskapene er alltid planlagt slik at en Ap mann i ledelsen er alltid klar til opprykk om det skulle bli nødvendig eller aktuelt. Reserve strategier er utarbeidet, uten tvil.

Min undertittel i boken Makt Myter Media lød slik «Det er mye verre enn du tror» og det var jo også en forside «anmerkning» som sendte makten et upopulært signal. Biden-regimet er korrupt og det tildekkes av riksmediene for selv ikke det norske folket må forstå hvor skitten og korrupt politiker bransjen er. Derfor er det riksmediene er subsidiert med Ap sympatiserer som redaktører, deres vaktmestre landet rundt. Det er ikke for intet at Norge ble referert som den siste Sovjet stat etter at Berlin muren fallt og etter Sovjet veldet gikk i oppløsning. Alf R. Jacobsen har skrevet bøker om hvordan norske politikere og ikke bare Arne Treholt var i kommunistenes garn. Topp norske politikere var involvert og hadde kodenavn, jeg skal ikke forsøke å nevne navn her for det er ikke min ekspertise.

Dan Odfjell, samfunnsdebattant

Kommentarer