Hvordan Bill Gates og partnere tok kontroll


Bill Gates og partnere tok kontroll over Covid-19, og forårsaket skifte i makt fra regjeringer til ikke-statlige organisasjoner.

En fersk undersøkelse av hvem som slo seg sammen bak kulissene for å konstruere Covid-19-responsen, viser at bare fire grupper står bak den koordinerte responsen .

Disse gruppene tok kontroll over noen av de mektigste vestlige nasjonene og hjulpet av mainstream media, styrte mainstream media fortellingen.

"Fire helseorganisasjoner, som jobbet tett sammen, brukte nesten 10 milliarder dollar på å respondere på Covid over hele verden. Men de manglet gransking av regjeringer, og sviktet sine egne mål, fant en POLITICO og WELT-undersøkelse,» rapporterer Politico:

Væpnet med ekspertise, styrket av kontakter på de høyeste nivåene i vestlige nasjoner og bemyndiget av godt drevne forhold til narkotikaprodusenter, tok de fire organisasjonene på seg roller som ofte ble spilt av regjeringer – men uten myndighetenes ansvar.

Det som fulgte var et jevnt, nesten ubønnhørlig maktskifte fra de overveldede regjeringene til en gruppe ikke-statlige organisasjoner.

Mens nasjoner fortsatt diskuterte alvoret i pandemien, identifiserte gruppene potensielle vaksineprodusenter og målrettede investeringer i utvikling av tester, behandlinger og skudd.

Og de brukte sin innflytelse med Verdens helseorganisasjon for å bidra til å lage en ambisiøs verdensomspennende distribusjonsplan for spredning av disse Covid-verktøyene til trengende nasjoner, selv om den til slutt ikke ville leve opp til de opprinnelige løftene.

Organisasjonene ga samlet 1,4 milliarder dollar til Verdens helseorganisasjon, hvor de bidro til å skape et kritisk initiativ for å distribuere Covid-19-verktøy. Det programmet klarte ikke å oppnå sine opprinnelige standarder.

Kommentarer