Storbritannia forbyr Covid-vaksiner for ALLE barn under 12 år

Av Spikeren. 

Er myndighetene redd for straffeansvar for vaksinering?

Den 5 september rapporterte "The Naked Emperor" om at Storbritannia ikke vil gi Covid-vaksine til barn under 12 år.

Dette er gode nyheter.

Jeg ville bare legge ut et raskt notat fordi mange steder og i nyhetsmedier er denne nyheten ikke beskrevet ordentlig . Folk nevner dette programmet som "avviklet". Den godartede beskrivelsen er ikke helt riktig.

Den korrekte påstanden er at i Storbritannia var Covid-vaksiner bare FORBUDT for alle barn under 12 år . Ikke et eneste britisk barn under 12 år har lov til å få noen doser av Covid-vaksiner.


Folk klager på at de tidligere vaksineavtalene deres er AVLYST og at de ikke er i stand til å gi skuddene til barna sine:

Alt jeg vil si om denne historien er at den skal beskrives som et FORBUD mot mRNA-vaksinasjoner for de under 12 år, da ingen under 12 år har lov til å vaksinere selv om foreldrene virkelig ønsker det. Legen til tweetforfatteren ovenfor, som er oppmerksom på ansvar og forbud, NEKTER å gi Claires barn vaksinen, og Claire har ingen andre steder å gå.

Dette er en stor bekreftelse på vår innsats. Jeg tipper at de britiske myndighetene blir mer bevisste på den offentlige skuffelsen og det truende spekteret av straffeansvar, og rygger stille på vaksinene.

Så en stor takk til alle. Det ville ikke skje hvis folk forble stille, var redde for å miste nettkontoer osv.

Og hvis du rapporterer denne nyheten på sosiale medier, vurder å si at Covid-vaksine er FORBUDT for under 12 år i Storbritannia. Spør hvorfor det ennå ikke er forbudt i ditt land!


Kommentarer