Strandet turist med død elektrisk bil hjulpet av West Virginia kullgruvearbeidere

Fra Breitbart. Tipset av Kirkehøyden. 

Det elektriske kjøretøyet til en uheldig turist i Washington, DC, gikk tom for batteri midt på en avsidesliggende West Virginia-vei på fredag. Heldigvis var noen få usannsynlige barmhjertige samaritaner i nærheten for å redde den strandede reisende.

Den ville hendelsesforløpet ble fortalt av Tucker County State Sen. Randy Smith (R) på Facebook, som skjedde nær en kullgruve på Mettiki Coal adkomstvei US 48, noen få miles utenfor Davis, West Virginia, ifølge WTRF.

"I dag ved gruven vår utenfor korridor H gikk en elektrisk bil fra DC tom for batteri ved inngangen til gruven," skrev Smith.

Statens senator bemerket at kjøretøyet var strandet midt på haleveien, noe som betyr at arbeiderne måtte handle raskt for ikke å hindre innkommende trafikk.

Da noen få kullgruvearbeidere kom for å hjelpe, ble det snart klar over at kjøretøyet ikke kunne flyttes av en bergingsbil siden bunnen av bilen var helt av plast uten noe å hekte seg på.

Med få alternativer igjen, jobbet kullgruvearbeiderne sammen med sjåføren for å dytte kjøretøyet oppover veien til gruven der den reisende kunne lade bilen sin.

"Hvis du ser nøye etter kan du se kulllageret vårt og laste ut i bakgrunnen," bemerket Smith mens de fem kullgruvearbeiderne og sjåføren blir sett skyve kjøretøyet på et bilde.

Mens elektriske kjøretøy nylig har symbolisert et elitistisk skifte bort fra naturlige energiressurser som kull, naturgass og olje til fornybare energikilder, ble den fortellingen satt til side på fredag ​​da kullgruvearbeiderne var mer enn villige til å hjelpe den uheldige reisende.

"Dette viser bare at dere kullgruvearbeidere er gode mennesker og vil gjøre alt de kan for å hjelpe venner eller fiender," sa Smith. "Jeg er ærlig talt glad for at de endte opp der de kunne få litt hjelp fordi de ikke kunne få en bergingsbil til å komme og dette er ute i midten av ingensteds."

Smith la til at en av de barmhjertige samaritanerne til og med ga DC-sjåføren en "Friend of Coal"-skilt som han kunne ta med seg hjem.

Kommentarer