Sverige: 79 % av "flyktningene" har feriert i landet de angivelig flyktet fra

Fra Jihadwatch. Tipset av Kirkehøyden. 

"4 av 5 flyktninger som bor i Sverige har feriert i landet de flyktet fra," skriver Thomas Brooke i ReMix News , 13. september 2022 (takket være The Religion of Peace):

Nesten fire av fem flyktninger som nå er bosatt i Sverige har feriert i hjemlandet siden de flyktet til Europa, ifølge en siste meningsmåling.

En undersøkelse utført av meningsmålingsfirmaet Novus på vegne av den svenske nettavisen  Bulletin  avslørte at 79 prosent av flyktningene som hevder å flykte fra krig eller forfølgelse, frivillig har returnert til hjemlandet siden de reiste til Sverige.

Ifølge undersøkelsen ønsker de imidlertid ikke å reise hjem permanent. På spørsmål om de planlegger å returnere permanent til fødelandet i fremtiden, svarer bare 2 prosent at de gjør det, mens 16 prosent sier kanskje – 81 prosent av de som ankom Sverige fra ikke-europeiske land sier at de ikke gjør det, først og fremst pga. de mener Sverige er et bedre land for å oppdra barna sine...

Tilsvarende i Tyskland advarte en uttalelse fra daværende innenriksminister Horst Seehofer i 2019 flyktninger om at de ville møte en etterforskning og kunne bli fratatt retten til opphold dersom de skulle reise tilbake til hjemlandet.

"Hvis noen, en syrisk flyktning, regelmessig ferierer i Syria, kan han ikke ærlig påstå å være forfulgt i Syria," sa han den gang.

Kommentarer