Tok våre helsemyndigheter faktisk covid-skudd?

Av Igor Chudov. 

Jeg postet en artikkel i går, hvor jeg antydet at Pfizers administrerende direktør Albert Bourla har VAID på grunn av hans multiple boostere, som førte til at han hadde to COVID-infeksjoner, atskilt med bare én måned :

Pfizer's Bourla has Vaccine Acquired Immune Deficiency Syndrome (VAIDS): Les mer

Mange av mine lesere bemerket at Bourlas kunngjøring må være løgn og at Albert er for smart og for godt informert til å ta sitt eget skudd. Disse leserne antydet at Bourla kanskje IKKE har COVID for andre gang på to måneder, men bare lager ting for bivalent boostermarkedsføringsformål eller for å late som om hun er vaksinert eller noe slikt.

De samme typene kommentarer ble gitt da jeg skrev om Faucis Paxlovid-rebound eller Bidens Paxlovid-rebound . Vennligst les Biden-artikkelen som forklarer hvorfor disse firedobbelt boostede menneskene har endeløse COVID-rebounds: Joe Biden's Paxlovid Rebound Caused by "Immune Tolerance"

Kan det være at disse autoritetsfolkene forfalsker Covid-vaksinasjonene sine?

Argumenter til støtte for "Faking Theory"

Tilhengere av "Faking Theory" sier at disse sjarlatanene og medisinske kvakksalvere på toppnivå som Dr. Fauci, eller landsledere som Joe Biden, som fremmet åpenbart uprøvde, eksperimentelle og farlige slangeoljebehandlinger, var smarte , forsto hva som skjedde på, og kunne dermed ikke ta Covid-vaksiner. Så, sier tilhengere av denne teorien, disse lederne forfalsker nå med vilje reinfeksjoner og Covid-rebounds for å virke vaksinert og dermed unngå gransking.

Mange av mine lesere er friske uvaksinerte mennesker, som hadde Covid en gang, eller aldri, ikke døde av Covid, og som har mange lignende venner og slektninger. Det farger tankegangen deres. De forsto instinktivt, basert på en rekke teorier, farene ved uprøvde og aggressivt promoterte løsninger basert på mislykkede teknologier. Så de stiller spørsmål ved hvordan andre i kunnskaps- og autoritetsposisjoner ville være ukloke nok til å ta feil avgjørelse og personlig ta vaksinen.

Siden de fleste av oss ikke er medisiner eller eksperter på beslutningstaking , og likevel fant vi ut av det , sier disse menneskene, vet de skarpeste sinnene som promoterer denne dritten at de lyver om at Covid-vaksiner er "trygge og effektive", og dermed ville unngå å injisere seg selv med disse produktene, som de må lyve for å markedsføre.

De viser til videoer av falske vaksinasjoner av helseledere.

En grunnlegger og president for et spansk farmaselskap PharmaMar ble tatt for å kjøpe et falskt vaksinepass:

Pfizers CEO Albert Bourla fikk heller ikke besøke Israel fordi han ikke var ferdig vaksinert. Han ble muligens vaksinert senere.

Tysklands Karl Lauterbach ble også mistenkelig tatt for å lyve om sin booster-status.

Hva tror dy? Les hele artikkelen her.

Kommentarer