Arbeiderpartiet, et anti-nasjonalt parti blitt?

Av Dan Odfjell. 

Med nært alt de gjør nå med Jonas Gahr Støre ved roret, den tidligere koffertbæreren til Gro Harlem Brundtland som lærte ham om innvandringens velsignelser samt om alle fordelene ved Norge underordnet EU og fremmede.. For det skal Ap ha, de durer på utrettelig for å ødelegge landet hurtigst mulig. Senest ved å blande fredsnasjonen Norge inn i Ukraina-krigen ved å sende ikke forsvars- men angrepsvåpen mot Russland, vår store nabo i nord. At det var forbudt ved lov å sende angrepsvåpen til pågående krigførende parter, det gjaldt ikke lenger med Jens Stoltenberg som NATOs generalsekretær; denne forsvarsalliansen omgjort over tid til en angrepsallianse på vegne av det imperialistiske USA. Som Ap tidligere var skeptiske til, men nå, med det korrupte, sosialistisk lenende Biden-regimet er Ap fullt om bord. Mannen som gjør sitt beste for å omgjøre USA til en bananrepublikk med åpne grenser.
 
Mye tyder på at Arbeiderpartiet ledes av opportunister heller enn fedrelandsvenner, og at de  «smører» resten av verden med våre milliarder -  som var de kun erter fra en sprukken sekk. Og til gjengjeld får deres elite-politikere, og der nær eksklusivt dem, lukrative, nær skattefrie innkomster ute i verden med gratis bolig og/eller andre fordeler. Men hei, pengesekken var jo folkets, ikke deres? Dog, pytt pytt, for å si det med Jens Bjørneboe, han hadde ordet i sin makt: "Hør hvor det lyves i bøker og blader, hør hvor det knitrer av løgn i papir!! Løgnen skal såes i spalter og rader, det er et jordbruk som lønner og gir!! Løgnen skal vokse seg fruktbar og frodig, over en verden som skjelver av skrekk!! Herre min Gud, hvor papir er tålmodig, under sin skjendsel av sverte og blekk!"
 
Dette diktet sto fremst i boken Makt Myter Media med under tittelen «Det er mye verre enn du  tror..» og kom ut straks før valget i 2013. Boken fortalte sannheter som Ap og dets medløpere ikke likte, og derfor ble boken, i likhet med Selvmordsparadigmet tre år tidligere, sterkt motarbeidet av skjulte krefter - som mislikte en annen samfunnssannhet enn sin globalistiske egne. I mellom-tiden har Sverige produsert det ønskede «multikulturelle samfunnet», ja nær til perfeksjon, så heia og takk til Sverige for å ha brøytet oss løype frem til en mulig lignende, misunnelsesverdig pallplassering, dvs dersom vi trofast følger deres samme nå opptråkkede, garanterte spor til tilsvarende perfeksjon. Som med eventyret fra Asbjørnsen og Moe om Soria Moria, det oss ventende, skinnende «slottet» helt der fremme i horisonten. 
 
Nå må ingen tro jeg hater noen, faktisk ingen, selv ikke muslimer, så vennligst ikke klassifiser meg  farlig selv om jeg stemmer partiet de kristne, PDK, som er stødig og dønn konservativt. Det eneste gjenlevende av sorten? Ja, også jeg tenker politisk, og det har jeg da full rett til å gjøre, det vil jeg eksemplifisere med å si: fikk jeg kun Høyre med Erna Solberg og Rødt med Bjørnar Moxnes å stemme på, ville jeg uten tvil valgt sistnevnte. For globalismen til førstnevnte, sammen med Ap, er langt farligere enn kommunismen, det er jeg kommet til i en alder av snart 85. Det var faktisk kommunistene i Bergen som modigst sto opp mot nazistene under tysk okkupasjon av Norge i fem år, takket være Ap´s det brukne geværs politikk. Som har fortsatt. Hvor skammelig det håper jeg vi ikke igjen skal få erfare. Men aller verst, at vi nå som land er ytterst sårbart mht fremmede.
 
Mannen som lanserte, for år tilbake, utrykket «sugerør i statskassen» er en flittig og dyktig kronikør senest med innlegget «Lekk statskasse må tettes». Han heter Ragnar Larsen og er pensjonist som meg og risikerer derfor ikke å miste jobben ved å snakke makten midt imot. Men problemet vi begge har, og mange med oss, er at ytringsfriheten er sterkt redusert i dette landet; som sågar pretenderer å være et sant folkedemokrati, ren løgn. Vi er tilnærmelsesvis lik autoritære regimer som kontrollerer media ved å «fostre» sine lydige propaganderere.  Slik  kontrollerer de meningsdannelsen, slik overdøver de frie, egenfinansierte småmedier, og verst med lands-roperten megafonen NRK, Norges «Pravda» oss tvangsskattelagt enten vi ser det eller ei, og uten at vi ønsker det eller ei. Før NRK blir fratatt denne ensidige indoktrineringen, er der ikke håp for et demokratisk styrt Norge. Trist men sant, makten er gjort bastant til hva jeg kaller «ingen forandring». Vi eldre som har sett og levd og opplevd det meste, vet best hva det hele går i, nemlig løgn, bløff og pretensjon uten grenser. 
 
Så sier en venn av meg, du hyler forgjeves som ulven mot månen i natten, like nytteløst. Ja, av og til føler jeg at han har rett. Men vi kan ikke gi opp kampen for vårt fedreland, da får vi heller kjempe til siste pust. Globalistene må bekjempes uansett politisk parti, det er en ideologi som bevisst spiller på de frekkeste og grådigste blant oss, med utopiske, forførende argumenter på linje med kommunismen. For sluttresultatet blir nær alltid det samme, politiker-klassen vinner, og folk flest taper, den som ikke behøver å produsere hverken mat eller annet. Og som ungene i det gjøk-okkuperte redet presses vi utfor kanten av politikernes glupske grådighet. Dette var kanskje ikke den beste analogien, men den holder. Så dersom jeg ikke gjør den store nytten opp mot den riggede overmakten ennå, så kanskje folket etter hvert forstår seg utnyttet og lurt.
 
Dan Odfjell, Samfunnsdebattant

Kommentarer