C19 vaksinen dreper, 93% som døde etter vaksinen døde av vaksinen

Fra P54. 

#1: Ny artikkel bekrefter at COVID-vaksinene dreper hjerneceller og hjerteceller som fører til død.

Rapporten presenterer saken om en 76 år gammel mann med Parkinsons sykdom (PD) som døde tre uker etter å ha mottatt sin tredje COVID-19-vaksinasjon. Pasienten ble først vaksinert i mai 2021 med ChAdOx1 nCov-19 vektorvaksinen, etterfulgt av to doser av BNT162b2 mRNA-vaksinen i juli og desember 2021. 

Familien til den avdøde ba om obduksjon på grunn av tvetydige kliniske tegn før døden. PD ble bekreftet ved obduksjonsundersøkelser. Videre var tegn på aspirasjonspneumoni og systemisk arteriosklerose tydelige. Imidlertid avdekket histopatologiske analyser av hjernen tidligere uventede funn, inkludert akutt vaskulitt (hovedsakelig lymfatisk) samt multifokal nekrotiserende encefalitt av ukjent etiologi med uttalt betennelse inkludert glia- og lymfocytisk reaksjon. I hjerte, tegn på kronisk kardiomyopati samt mild akutt lymfo-histiocytisk myokarditt og vaskulitt var tilstede. 

Selv om det ikke var noen historie med COVID-19 for denne pasienten, ble immunhistokjemi for SARS-CoV-2-antigener (spike- og nukleokapsidproteiner) utført. Overraskende nok kunne bare piggprotein, men intet nukleokapsidprotein, påvises innenfor betennelsesfokusene i både hjernen og hjertet, spesielt i endotelcellene i små blodkar. Siden intet nukleokapsidprotein kunne påvises, må tilstedeværelsen av spikeprotein tilskrives vaksinasjon i stedet for virusinfeksjon. Funnene bekrefter tidligere rapporter om encefalitt og myokarditt forårsaket av genbaserte covid-19-vaksiner.

Se kilde her.

#2: Nye studier viser at COVID-vaksinene skader immunsystemet ditt, sannsynligvis permanent

Vaksinene gjør det mer sannsynlig at du blir infisert med Omicron 90 dager etter at du er ferdig vaksinert. For å holde vaksineeffektiviteten høy mot omicron, er det nødvendig med vaksinasjon hver 30. dag.

Tallene i Danmark-studien beskrevet nedenfor er nå bekreftet av myndighetsdata fra Tyskland som viser at vaksinerte personer har 8 ganger større sannsynlighet for å utvikle Omicron enn uvaksinerte personer. Dette er ikke overraskende siden et papir fra Tyskland viste det samme: Jo mer du vaksinerer, jo verre blir det.

Bekymret for Omicron? Gjett hva? Etter 90 dager kommer vaksinen de ga deg til å gjøre det mer sannsynlig at du blir smittet fra Omicron, ikke mindre. Jo lenger du blir på tredemøllen for vaksine, desto vanskeligere blir det i fremtiden og jo lettere vil du gjøre det for viruset.

Kort sagt, vi har blitt løyet for om vaksinen. Det beskytter deg mindre og mindre over tid. Mens du kan få en fordel for tidligere varianter, vil fordelen for andre varianter (og sannsynligvis andre sykdommer) være negativ. Kort sagt, du får en kortsiktig fordel mot Delta, men på bekostning av en forringelse av din generelle immunitet mot alt annet.

Se kilde her.

#3: Bhakdi/Burkhardt patologiresultater viser at 93 % av personer som døde etter å ha blitt vaksinert ble drept av vaksinen

Vaksinen var involvert i 93 % av dødsfallene hos pasientene de undersøkte. Det som er urovekkende er at rettsmedisineren ikke involverte vaksinen i noen av disse dødsfallene.

Sammendrag
Vaksinene er dårlige nyheter. Femten kropper ble undersøkt (alle døde fra 7 dager til 6 måneder etter vaksinasjon; i alderen 28 til 95). Rettsmedisineren eller statsadvokaten assosierte ikke vaksinen som dødsårsak i noen av sakene. Ytterligere undersøkelser viste imidlertid at vaksinen var involvert i dødsfallene til 14 av de 15 tilfellene. Det mest angrepne organet var hjertet (hos alle menneskene som døde), men andre organer ble også angrepet. Implikasjonene er potensielt enorme og resulterer i millioner av dødsfall. Vaksinene bør stoppes umiddelbart.

Ingen grunn til å bekymre seg. Det er tvilsomt at noe vil skje fordi arbeidet ikke ble publisert i et fagfellevurdert tidsskrift, så det vil bli ignorert av det vitenskapelige samfunnet. Det er bare slik det fungerer.

Protokollen
Protokollen er dokumentert i denne artikkelen.

Se kilde her.

#4: Det er også verdt å lese denne grundige rapporten fra document.no:


Kommentarer