De kriminelle tyrannene mislykkes alvorlig...


Fra INI World Report - tipset av Amund Garfors. 

☑️I en fersk WEF-video innrømmer de at de har  «mislyktes totalt»  (= deres eksakte ord!) med forsøket på å vaksinere hele verdensbefolkningen.

☑️De mislykkes i forsøket på å  undertrykke sannheten. Alle deres forsøk på å sensurere sannhetens stemme resulterer bare i at sannheten blir kraftigere enn noen gang før.

☑️De mislykkes med  apekopper. Til tross for deres forsøk på å fortelle verden at det er en ny pandemi, er det ingen som legger merke til det.

☑️De mislykkes i sine forsøk på å ødelegge  Russland, som er opptatt med å ta ut et av hovedkvarterene deres i Ukraina.

☑️De mislykkes i å undertrykke  patrioter  over hele verden. Det er flere patrioter i dag enn noen gang før i historien!

☑️De mislykkes i å holde  valgfusk  hemmelig. Mer enn noen gang blir deres strategi for å posisjonere korrupte politikere i regjeringer avslørt, og dette vil bare øke.

☑️De mislykkes i sitt  mediemonopol, som bokstavelig talt begynner å smuldre opp. Seertallet på mainstream media er på et lavt nivå, og de innrømmer til og med åpent at publikum ikke lenger stoler på dem. Nye medier dukker opp over hele verden.

☑️De mislykkes i den  farmasøytiske verden, hvor korrupsjonen deres er mer utsatt enn noen gang. Millioner av helsearbeidere vet – for første gang i livet – at Big Pharma er et kriminell kartell.

☑️De mislykkes med  LHBTQA+-agendaen  sin, ettersom utallige foreldre reiser seg heftig for å motsette seg deres forsøk på å ønske identiteten til barn over hele verden.

☑️De mislykkes med sin  klimaendringer, ettersom mange forskere uttaler seg mot denne massive løgnen, og kraftige dokumentarer blir gitt ut for å avsløre hvordan været og klimaet faktisk blir manipulert av disse kriminelle.

Og de mislykkes på mange andre områder...

De graver sin egen grav! Alt de gjør avslører dem enda mer.
Fortsett å avsløre sannheten! Fortsett å be. Ikke gi opp. Gjennombruddet skjer og det vil bare bli større. Verden våkner og den oppvåkningen har bare så vidt begynt!

Kommentarer