Fordømmer bombing?

Fra Norvald Aasen. 
Til Statsminister, Jonas Gahr Støre, A.P. 

Dette skal ikke bli lenger enn hva du rekker å lese!

Jeg leser på de frie media at du fordømmer bombingen i Ukraina. OK! Men er du selv medansvarlig for denne bombingen så lenge du er med på å delta i NATOs våpenforsyninger til Ukraina? 

Jeg kan ikke huske at du fordømte NATOs terrorbombing da NATO annekterte og løsrev Kosovoprovinsen fra Serbia i 1999. Var du også fordømmende mot bomberegnet over Libya da du var utenriksminister under Jens Stoltenberg, han som nå er NATO-sjef? Og hvor var du under Irak-krigen og under krigen gjennom 20 år i Afghanistan? 

Var der ingen uhyggeligheter å kunne peke på under disse NATO-aksjonene? Spredte raketter og bomber bare røde roser over de ulike steder, slike vakre roser som bl.a. AP deler ut og som dere bruker som røde dusker når dere danser Pride-dans gjennom Oslos gater? 

Har de som sitter på toppene i vårt arme land mistet all sin hukommelse, eller er det mangel på ærlighet eller redelighet som ligger bak når dere uttaler dere? Stryk det som ikke passer! Husk på at det du gjør i denne tragiske situasjonen i Ukraina er å delta i å bære bensin til bålet, og da passer det dårlig å fordømme det andre gjør! 

Jeg oppfordrer deg til å arbeide for fredsforhandlinger, men det er selvfølgelig vanskelig å få til når NATO overdynger Ukraina med avanserte våpen! Med disse våpenforsendelsene vil ikke Ukraina forhandle om fred. Husk hva Henry Kissinger sa om fredsløsning. Og husk, Støre: Norge er ikke en militær eller politisk stormakt som alle andre stormakter og stater elsker eller frykter, alt etter hvor mye oljepenger de tilgodesees med.

Og enda et godt råd, Støre: Når du uttaler deg så prøv å minnes din fortid i politikken! Du sa engang i et intervju med Fredrik Solvang at NATO var en forsvarsallianse, og at den ikke hadde andre ambisjoner. Da slo jeg av tv-en. Jeg mintes NATOs mer enn 20 år sammenhengende kriger i og utenfor Europa!

Norvald Aasen, 6983 Kvammen, Sogn og Fjordane fylke.

Kommentarer