Pass på, de kommer for å ta barna dine. . .

Fra Lifesitenews. Tipset av P54. 

New York Times rapporterer at antall brystamputasjoner utført på "trans" barn har "eksplodert".

«Transgender-topoperasjoner», der en kvinnes bryster amputeres for å lindre nød på grunn av deres kvinnelige utseende, har angivelig «eksplodert» blant mindreårige de siste årene.

Selv om det ikke er "noen offisiell statistikk over hvor mange mindreårige som mottar dobbel mastektomi 'transgender top-operasjoner' hvert år" i USA, indikerer tallene som er tilgjengelige at slike operasjoner har skutt i været de siste årene, ifølge en New York Times - artikkel publisert på mandag.

The Times siterte, som et eksempel, tall fra Kaiser Permanente Oakland Medical Center i California, som angivelig utførte 70 «toppoperasjoner» på tenåringer i 2019, en dramatisk økning fra de fem «topoperasjonene» i tenårene i 2013.

"Jeg kan ærlig talt ikke tenke på et annet felt der volumet har eksplodert slik," sa Dr. Karen Yokoo, en pensjonert plastikkirurg ved sykehuset, til Times .

En NYT-undersøkelse av 26 "ledende pediatriske kjønnsklinikker" i USA fant at "mange rapporterte lange ventelister" for "toppoperasjoner" for ungdom. Elleve klinikker rapporterte totalt 203 prosedyrer på mindreårige i 2021, men dette er bare en brøkdel av det totale antallet "topoperasjoner" for tenåringer for det året. Ni klinikker nektet å svare helt, og seks delte at de henviste pasienter til privatpraktiserende kirurger.

Bevisene for en økning i "toppoperasjoner" for mindreårige reflekterer en tilsvarende økning i selvidentifiserte "transkjønnede" tenåringer, så vel som unge voksne. I følge Williams Institute identifiserte rundt 700 000 personer under 25 seg som transpersoner i 2020, som det sier er nesten det dobbelte av anslaget fra 2017.

I følge eksperter er denne eksplosjonen i selvidentifikasjon som "transseksuell" i stor grad drevet av sosiale medier, mainstream-medier og jevnaldrende innflytelse. For eksempel publiserte Dr. Lisa Littman en landemerkestudie om Rapid Onset Gender Dysphoria i 2018 som fant at 86,7 % av foreldrene til kjønnsdysforiske tenåringer rapporterte at kjønnsdysforien falt sammen med en økning i bruk av internett/sosiale medier, eller selvet. -identifikasjon av en venn av den tenåringen som «transkjønn» eller begge deler.

I tillegg til jevnaldrende og kulturell innflytelse, forteller historiene om mennesker som angrer på en tidligere kjønns-"overgang" ofte at deres forsøk på å endre kjønn var en slags "plaster"-tilnærming for å ta avstand fra følelsesmessig nød og til og med traumer.

Jalisa Vine, i et hjerteskjærende vitnesbyrd om hvordan kjønnsoperasjoner ødela livet hennes, forklarte: "Størstedelen av livet mitt så langt har vært en traumerespons. Hele identiteten min har vært forankret i traumer ... overgangen min var en traumerespons."

Tilsvarende forklarte Grace Lidinsky-Smith, som mottok "toppkirurgi" i en alder av 23 og "de-overførte" omtrent 16 måneder senere, i et intervju, ifølge New York Times , "Jeg kom sakte til enighet med det faktum at det hadde vært en feil født ut av en psykisk helsekrise.»

Til tross for slike historier om beklagelse over «kjønnsovergang», den psykologiske umodenheten til tenåringer og den permanente skaden påført av «toppoperasjoner» som å fjerne muligheten for å amme fremtidige barn, fortsetter leger og foreldre å legge til rette for slike «toppoperasjoner» for mindreårige. med juridisk straffrihet i mange stater.

Kommentarer