Politikere som tenker folkets beste?

Av Dan Odfjell. 

Nei fy, slike vil ikke gamle Norge ha! Men tenk om folket nå har fått nok av dyrtid, strøm og matpriser? Bare så synd at det er mer enn 3 år til neste valg. Men kanskje vi får hjelp utenfra, så forsteinet som statsstyret i Norge har blitt med sitt motto «ingen forandring» hverken fra Jonas Gahr Støre eller Erna Solberg, forknytte globalister begge. Jeg misliker dem intenst, begge to, ingen av dem inngir norsk tillit. De holdes kunstig statsbetalt oppe dvs gjennom riksmediene som også skulle vært bannlyst for å holde folket nede under et betalt tåketeppe. Men gi ikke opp, sannheten har en ubendig tendens til å vinne til slutt. Bare at det ikke blir for sent i Sverige, som nå synes kommet for langt i feil retning. For hvordan der få omeletten tilbake i eggene igjen? Den samme omeletten som Gro Harlem Brundtland gjorde oss, bare litt mindre ferdig vispet etter ca 40 år. Men undrenes tid er ikke forbi, valget i Italia kan smitte. Bare så rart at Erna ikke gratulerte Giorgia Meloni med seieren. Derved røpet hun seg som ikke konservativ lenger. Hun skulle aldri vært Høyre-leder, en forkledd sosialist. 
 
Tenker Joe Biden USAs beste? Han er også på venstresiden, men se alt han rører ved, dør eller ødelegges. Hvorfor? Fordi han er et dårlig menneske, det synes det enkle svaret! Men kan det være sant, han støttes jo stilltiende av nær alle EUs ledere? Det taler uhyggelig for sistnevnte, inkludert dets globalistiske, respektive lands statsministre. Er det virkelig mulig at alle de sistnevnte, Jonas Gahr Støre inkludert, er på feil parti? Ja, så ille er det faktisk. Enkelt det fordi Biden omgir seg med likesinnede - og fordi summen av slike rå og primitive maktmennesker alltid blir til alt annet enn folks beste; de er for opptatt med å berike seg selv gjennom egen makt og løgn. Biden-regimet har senest erklært Europa krig for å beskytte seg selv, kan det illustreres bedre? For sabotasjen av gass-ledningene under Østersjøen synes en krigshandling mot sine egne europeiske allierte som trengte fred i Ukraina og oppstart av gassleveranser for å redde Europa, ikke bare fra sult og elendighet til vinteren, men mye mye mer.
 
Så hva er konklusjonen annet enn at hvert land må stå opp for seg selv. Nasjonalstatene evner naturlig og noenlunde logisk å ta vare på seg selv, ja langt bedre enn under kunstige, bløffende, overnasjonale konstruksjoner som EU. Tanken om en en-verden som prosjektert av FN, er også en slags globalistisk konstruksjon som ikke fungerer i praksis, annet enn til å berike dets falske  ledere. For verden vil bedras av allslags sjarlataner. Overnasjonale organisasjoner, Nato inkludert, blir manipulert til noen sin «nytte» eller utnyttelse. Nato ble innsolgt som en felles forsvarsfunksjon. Det hørtes logisk ut, opprinnelig. Men Nato har vært brukt til angrep like mye som til forsvar. Det vet Jens Stoltenberg godt, han som klarerte regimeforandring og krig mot Libya som norsk statsminister, bare for å bruke et enkelt eksempel. Og amerikanerne sto bak, akkurat som de nå står bak sabotasjen av gassledningene under Østersjøen, livsnerven for Europa med den kalde vinteren for døren. Dette er alt annet enn en alliert handling, mer som en villet Bidens krigserklæring mot Europa. Folk rundt ham er ekstremister. 
 
Om dette ikke var dødsstøtet mot globalismeideologien, vet ikke jeg, altså tilbake til nasjonalstater som kan holde stø kurs og regjere noenlunde oversiktlig og til lokale befolkningers  beste. Å tro på FN og lignende overnasjonale byggverk administrert av ikke-valgte som arbeider for sin egen organisasjons overlevelse (og sin egen karriere), er dødfødt i annet enn i meget liten målestokk, 10% maximum av dagens FN. Men se, alle lands politikere liker å bruke en organisasjon utenfor seg selv å kunne skylde på, eller å appellere til for sitt innenrikspolitiske spill samt av karrierehensyn, en flukt fra lokale virkeligheter. Derfor skryter de av FN og bevilger 90% for mye av våre penger til organisasjoner som FN, mest ut fra egne egoistiske tenkemåter, dette er et slags skjult og korrupt spill. Snakker jeg tull? Bevis at jeg feiler i min generelle analyse. Og at USA med sin nåværende korrupte ledelse er verdt å innordne seg under? Mon tro om ikke Donald Trump, for alle hans feil, hadde de langt riktigere instinktene. Og Tyskland gjorde narr av ham. Hvem er narren nå?
 
Dan Odfjell, Samfunnsdebattant 

Kommentarer