"The Real Anthony Fauci" - filmen

Fra 
therealanthonyfaucimovie.com - Tipset av P54. 

Robert F. Kennedy Jr.s bok, «The Real Anthony Fauci», ble en umiddelbar bestselger ved utgivelsen i 2021, og det til tross for at Big Tech sensurerte reklamen. Kennedys bok har nå blitt filmatisert. 

Boken og filmen avslører hvordan Fauci gjorde National Institutes of Health om til en inkubator for farmasøytiske produkter og i hovedsak solgte hele landet til legemiddelindustrien. 

Filmen utforsker «den nøye planlagte militariseringen og inntektsgenereringen av medisin som har etterlatt amerikansk helse og demokratiet vårt knust», og forteller om den urovekkende rollen til de farlige konsentrerte mainstream-mediene, som under COVID tilsynelatende har forvandlet seg til fullverdige propagandasentre. 

Mens NIH og National Institutes of Allergy and Infectious Diseases skal tjene publikum, er realiteten at de samarbeider med private legemiddelfirmaer og handler for deres fordel. Begge byråene eier farmasøytiske patenter som deretter blir lisensiert til legemiddelselskaper mens byråene selv samler inn royalties på salget. Fauci har personlig innlevert patenter på hundrevis av nye medisiner som byrået hans finansierte. 

Hadde det ikke vært for dette symbiotiske forholdet til legemiddelfirmaer, ville ikke NIH/NIAID arbeidet mot folkehelsen og lure publikum om medisiner og vaksiner. 


Kommentarer