Ukraina; den virkelige verdenen?

Av Dan Odfjell. 
 
Den tildekkes effektivt gjennom skjær, vestlig propaganda ledet av det korrupte Biden-regimet, noe Tucker Carlson på Fox News prisverdig avdekket sist torsdag 13/10/22. Overskriften i dag handler om Volodymyr Zelensky og Ukrainas presidents vanvittige krav om mer hjelp fra USA og andre land for å holde også det korrupte regimet flytende. For Zelensky er alt annet enn slik han skuespilleraktig fremstiller seg. Og Norge dessverre er med i denne propagandakrigen, samt med Nato og annen unødvendig «krigshissende» villedning. Men den franske presidenten Emmanuel Macron tok endelig sitt lands folk og interesser i forsvar ved enkelt å si, Frankrike kommer ikke til å trykke på atom-knappen om Russland tar i bruk taktiske atomvåpen mot mål i Ukraina - for å fremtvinge en slutt på USAs stedfortrederkrig mot Russland. 
 
Argumentet til Macron var sylskarpt, Ukraina er ikke et NATO-land, og Frankrike kan ikke forsvare å sette i gang et ødeleggende vestlig atom-ragnarok ledet fra det imperialistiske USA. Det han ikke sa var at USA kjører sitt «allierte» Europa hensynsløst i grøften ved hjelp av sin kontroll over Nato, til angrep, ikke til sitt nedfelte forsvarsmandat. Dette har vi sett tydelig flere ganger tidligere, senest med USAs regimeskifte-krig i Libya med fredsnasjonen Norge aktivt medvirkende i å bombe det landet nær tilbake til steinalderen. Og forresten, Jonas Gahr Støre var den gang vår utenriksminister og Jens Stoltenberg norsk statsminister. Begynner ikke dette å forklare litt av hvert? Samt at Annikken Huitfeldt som utenriksminister er en kaklende blind høne, ikke i stand til å finne et eneste frø engang? 
 
Hvem lenger i lille Norge er i stand til å tenke og handle i vårt lands og vårt folks interesser, selv om vi blant annet har Russland som nabo med en felles grense i nord? Og med våre nasjonale interesser å forsvare også på Svalbard. Jonas, fronter du tankeløse, uansvarlige ultraliberalister som fremmer seg selv heller enn landet, som betaler dere? Det ser slik ut, nemlig at heller ikke norske politikere er hvem de later å være. Men i realiteten er det mest ultraliberalister og sekulære fedrelandsmotstandere (i kombinasjon med en globalistisk innvandrings- og bistands-lobby) som utgått fra Høyre og Ap og andre partiorganisasjoner nå vil ha Norge, liksom Sverige, ødelagt og gjøre oss til oss etniske statsløse?
 
Så Jonas, hva med å gjøre som den franske Macron opp mot USA, ved å si at landets befolkning går foran alle andre statsministerplikter; at en atomkrig ingenlunde kan forsvares, implisitt at det korrupte Biden-regimet kan flakse og forsvinne.. Ukraina er ikke verdt en tredje verdenskrig slik som krigshissere, som vår utenriksminister Huitfeldt tillates å fremme med all sin enfoldighet, som så lenge og så tydelig demonstrert. Dersom du og Ap ikke har skarpere kandidater til ministre blant rekkene, da trekkes du ned i skammen. Allerede har flere andre utnevnelser ifm regjeringens nominasjoner for et år siden vist et så dramatisk lavt nivå, at var det ikke for riksmedienes og NRKs «tildekning», hadde denne regjeringen for lengst vært torpedert og folkelig forlangt utskiftet. 
 
Jeg kritiserer ikke fordi jeg evner stort annet enn å sloss mot meningsdiktaturet som tillates å regjere oss. Ytringsfriheten er blitt politikernes svøpe og derfor tas den fra oss, og ikke bare i Norge. Dette synes Romerrikets fall på ny, fremmet av globalister, verre enn kommunister, selv om sistnevnte på verdensbasis hadde mer enn 100 millioner drepte å svare for. Men begge ideologier lover oss alle fattige, men lykkelige ved ingenting å eie. Bortsett fra at det er mer enn utopisk og mot den menneskelige natur. Det hele røpes ved ikke å innrømme at i denne en uregjerlig verden skjer nominasjonen av de relativt få og ultra privilegerte slik som tidligere illustrert av Sovjet og Kina. Nei, uten nasjonalstater og kontrollerte grenser, og uten god lov og orden rakner sivilisasjonen slik den ble formet de siste ca. 200 år, og barbariet tar over. 
 
Vår sivilisasjon er relativt ung og oppsto gjennom opplysningstiden i Europa og Bibelens lære, spesielt da den protestantiske delen i nord Europa som frigjorde selvstendig tanke, oppfinnelse og handling. Å rive ned det hele går tankeløst raskt. Men å gjenoppbygge en sivilisasjon er nær umulig. Kanskje derfor forteller Bibelen om at Gud kommer tilbake for å straffe menneskeheten. Hva det helt betyr, vet ingen, annet enn at Gud har lovet å skille de mange ulydige fra de færre og ærbare lydige. At vi mennesker gjennom overmot og egoisme, uten tro og ydmykhet overfor himmelens mysterier lett ødelegger oss selv, det ser faktisk ut til å være en jordisk sekulær erfaring det også.
 
Dan Odfjell, Samfunnsdebattant 

Kommentarer