Afrika er bare 6% vaksinert, og covid har praktisk talt forsvunnet ... forskere "forbløffet"

Fra Newstarget

Nesten ingen i Afrika blir "vaksinert" for Wuhan-koronaviruset (Covid-19), og som et resultat er det nesten ingen covid noe sted å finne på kontinentet.

De siste rapportene fra mainstream media innrømmer at plandemien i utgangspunktet ikke eksisterer i Afrika, noe som er forvirrende for de som tror på fortellingen om at jabbene bidrar til å utrydde sykdom.

En fersk artikkel fra Associated Press (AP) forklarer at i Zimbabwe er det ingen som bærer maske, ingen er vaksinert, og livet går videre som normalt. Folk pakker de lokale markedene i umiddelbar nærhet av hverandre, og ingen blir syke.

"Covid-19 er borte," sa en mann ved navn Nyasha Ndou, som spøkte med journalister om hvordan han holder en maske i buksene "for å beskytte lommen min."

"Når hørte du sist om noen som har dødd av Covid-19?" spurte han videre, og la til at den eneste grunnen til at han går med en maske på seg er for å unngå potensielle konfrontasjoner med korrupt lokalt politi.

Den siste uken registrerte Zimbabwe bare 33 nye "tilfeller" av det kinesiske viruset. Og de fleste av disse er mer enn sannsynlig falske, siden PCR-testene er fullstendig uredelige og designet for å ta opp forkjølelse.

Dette underbygges ytterligere av det faktum at det ikke har vært noen covid-dødsfall, selv ikke av regjeringens korrupte rapporteringsstandarder. For alt i verden er Fauci-influensaen borte fra Zimbabwe, selv uten injeksjonene.

De eneste områdene i verden som ser massesykdom og død er de som presser "vaksinene"

Zimbabwe er neppe de eneste, bare for å være tydelig. Stort sett hele Afrika, innrømmer AP, ser ikke bølgen av dødsfall som ble lovet av de plandemiske løgnerne i starten av hele denne greia.

Faktisk endte det stikk motsatte med å materialisere seg. Hadde ikke media og regjeringen presset på fortellingen om det kinesiske viruset, ville tilstedeværelsen av et påstått nytt virus sannsynligvis aldri ha vært synlig i det hele tatt.

Hjernevask og fryktinngytelse er den eneste grunnen til at det såkalte viruset eksisterer, ser det ut til. Hvis det ikke var internett, TV eller regjeringer som presset på løgnen, ville livet mer enn sannsynlig vært omtrent det samme som det var før 2020.

"Afrika har ikke vaksinene og ressursene til å bekjempe Covid-19 som de har i Europa og USA, men på en eller annen måte ser det ut til at de gjør det bedre," sa Wafaa El-Sadr, leder for global helse ved Columbia University om en annen "rar" faktor i den afrikanske ligningen.

For folk som El-Sadr gir det ingen mening at land der vaksiner ikke brukes har det bedre enn de der jabs er mye brukt. AP har kalt dette en "mystisk" utvikling, men våre lesere vet bedre.

Bare rundt seks prosent av Afrika lider for øyeblikket av kinesisk influensa. Og likevel forblir kontinentet "en av de minst berørte regionene i verden" når det kommer til plandemien .

"Ekspertene" strever med å komme med en forklaring - og de gjør en dårlig jobb med det, forresten. For alle med hjerne er det åpenbart at det er en direkte sammenheng mellom å bli injisert og å bli syk eller dø.

"Vi gikk inn i dette prosjektet og tenkte at vi ville se en høyere forekomst av negative utfall hos mennesker med en historie med malariainfeksjoner, fordi det var det som ble sett hos pasienter som samtidig var infisert med malaria og ebola," la Jane Achan, en senior forskningsrådgiver ved Malaria konsortium.

"Vi ble faktisk ganske overrasket over å se det motsatte - at malaria kan ha en beskyttende effekt."

Flere av de siste nyhetene om svindelen med kinesiske virus kan bli funnet på Pandemic.news .

Kommentarer