“Davos i ørkenen”

Av P54. 


Forskning og redaksjonelt essay av Jeremy Harrigan for MaloneInstitute.org
Robert W Malone MD, MS

«Rockefellers og deres alliertes drivkraft er å skape en én-verdens regjering som kombinerer superkapitalisme og kommunisme under samme telt, alt under deres kontroll. Mener jeg en konspirasjon? Ja, det gjør jeg. Jeg er overbevist om at det er et slikt plott, internasjonalt i omfang, generasjoner gammelt i planlegging, utrolig ond i hensikter.»

– Rep. Larry P. MacDonald, drept i Korean Air Lines 007, 1983

Som vi delte med dette publikummet tilbake i september, fortsetter World Economic Forum (WEF) å utvide sin globalistiske ideologi og agenda ved å rekruttere andre nøkkelnasjoner for å dele sin visjon. Til tross for at bilaterale forhold mellom USA og Saudi-Arabia har sunket til det mest omstridte nivået på flere tiår, strømmet Wall Street-ledere og noen av verdens rikeste investorer for tre uker siden til Riyadh i Saudi-Arabia for en konferanse med kallenavnet «Davos i ørkenen».

Den sjette utgaven av Future Investment Initiative (FII)-konferansen, som faktisk startet i 2017, har gradvis kommet til å konkurrere med WEFs årlige vintermøter i Davos, og om sommeren Annual Meeting of the New Champions forum i Kina (som tidligere omtalt) . Noen få av deltakerne og hovedtalerne på denne glitrende investeringen, et utstillingsvindu for den saudiske kronprins Mohammed Bin Salman (MBS), var Jamie Dimon og David Solomon, administrerende direktører for henholdsvis J.P. Morgan Chase og Goldman Sachs. De delte ørkenscenen med milliardærene Stephen Schwarzman (fra The Blackstone Group), og Ray Dalio (grunnlegger av verdens største hedgefond). Tidligere president Trumps svigersønn, Jared Kushner, dukket også opp på Future Investment Initiative (FII)-konferansen, og tidligere finansminister Steven Mnuchin skal etter planen tale onsdag. Både Kushner og Mnuchin driver nå private equity-fond støttet av Saudi-Arabia.

Andre foredragsholdere inkluderer Ben Horowitz, en av verdens mest kjente risikokapitalister, og Sam Bankman-Fried, den nå tidligere administrerende direktøren for kryptovalutabørsen FTX. Når vi snakker om Sam Bankman-Fried, kan dette meget vel ha vært hans siste prestisjetunge tur i stillingen og beryktetheten han hadde for bare en uke siden inntil kryptovalutaimperiet FTX kollapset over natten, da den 30 år gamle milliardæren ble tvunget til å selge FTX på 8. november til en stor rival på grunn av en kontantkrise – men ikke før han donerte millioner til demokrater og venstreorienterte formål. Ingen statsråd eller ledende ansatte fra Biden-administrasjonen var til stede, mye på grunn av at Saudi-Arabias kronprins Mohammed Bin Salman kuttet oljeproduksjonen som et slag i ansiktet til Bidens krav om å gjøre det motsatte, noe som selvfølgelig har drevet opp energiprisen.

FII-konferansens agenda og temaer inkluderte kunstig intelligens, kryptovaluta, turisme og gjestfrihet og investering. Det virkelige fokuset for arrangementets hensikt i år finner du her. De er ikke sjenerte i det hele tatt for å fremme en ny global orden og prinsipper for miljø, sosial og styring (ESG). En fullstendig liste over foredragsholdere som har bidratt er oppført i denne artikkelen.

Richard Attias, administrerende direktør for konferansens arrangør FII Institute, ga et sammendrag av saksgangen;

«180 sesjoner, 30 workshops og fire mini-toppmøter vil bli holdt under konferansen. Årets begivenhet inneholder fora om nye veier for globale investeringer, analyse av kritiske industritrender og nettverksmuligheter for bedriftssjefer, beslutningstakere, investorer og bransjeeksperter. Temaer inkluderer også balansering av økonomisk suksess og bærekraft, fremveksten av verdens geoøkonomiske makter, økende global ulikhet, nye utfordringer som COVID-19-pandemien og Russland-Ukraina-konflikten, samt muligheter i gjenopprettingen etter pandemien.»

Ettersom konferansen sakte har begynt å ta form og spre sine vinger i et forsøk på å rydde opp i MBSs bildepost det brutale drapet på den saudiske journalisten Jamal Khashoggi i oktober 2018 i Tyrkia, ble hendelsen i daglig tale omtalt av noen medier og kommentatorer som "Davos i ørkenen". Alt dette for å si at WEF har protestert mot bruken av "Davos" i slike sammenhenger for ethvert arrangement som ikke er organisert av dem. Så siden dette ikke var et WEF-sanksjonert arrangement, deltok ikke Klaus Schwab selvfølgelig, og heller ikke noen WEF-kildet agenda eller initiativ ble forkjempet. Tilbake til Richard Attias, seremonimesteren (MC om du vil) for FII-konferansen, ifølge en side på FIIs egen nettside:

"Richard Attias' talent for å forutse og håndtere de mest presserende problemene i vår tid, aktivere kraftige nettverk og inspirerende innovasjon, er basert på utvikling og produksjon av mer enn 2000 arrangementer de siste 30 årene. Følgende er bare noen få eksempler på de ledende plattformene han har produsert: World Economic Forums årsmøte i Davos, Clinton Global Initiative, Nobelprisvinnerkonferanser, The New York Forum, The New York Forum AFRIC, UNESCO NGO Forum, One Planet Summit, Olympism In Action, Future Investment Initiative, Bloomberg New Economy Forum, African Cup, The African Games og flere åpningsseremonier.»

Lesere vil bli tilgitt hvis de ikke er et dugg overrasket over at årsmøtet i Davos er oppført først i dette CV-utdraget; Attias og teamet hans kan bringe denne opplevelsen tilbake til Saudi-Arabia eller en fremtidig vertsby i regionen hvert år, ettersom disse konferansene sannsynligvis vil fortsette.

Du kan spørre deg selv: «OK, så hva er den store saken – Saudi-Arabia prøver bare å tiltrekke seg globale investorer og WEF deltok ikke engang på denne konferansen?» La meg henvise deg til en undersøkelse som er lagt ut på WEFs egen nettside, som bare sier 50 % av respondentene i USA har noen gang hørt om FNs bærekraftsmål (SDGs) som i stor grad sammenfaller med WEFs mål. Hvis vi forblir drevet til å holde oss på toppen av hva WEF driver med, innser man raskt at noen av de samme samtalene, diskusjonene, temaene og fortellingene som har blitt videreført i WEF-Davos (vinter) og i WEF-Kina (sommer) ) ble naturlig nok ført videre i Saudi-Arabia for noen uker siden, uten at innflytelse og tilstedeværelse fra WEF i Saudi-Arabia i det hele tatt har vært nødvendig.

Tenk på følgende eksempler:

  • En overgang til en mer moderat form for islam "åpen for alle religioner og for verden"
  • Miljø, sosial og styring (ESG)
  • Flere COVID-19-pandemi-relaterte forberedelser eller andre planlagte biologiske våpenutgivelser

Midtøsten og Gulf-regionen er av spesiell interesse for WEF, så det gir perfekt mening at et "Davos in the Desert"-sted fortsetter å få popularitet og medieoppmerksomhet. I følge Douglas Broom, seniorskribent, "Formative Content of the WEF" fra en artikkel fra april 2019:

«Folk opplever konsekvensene av klimaendringer over hele Midtøsten, fra flom i Jeddah til stigende havnivåer i Middelhavet som setter mange kystbyer i fare. Deltakere på World Economic Forum om Midtøsten og Nord-Afrika, som arrangeres ved Dødehavet i Jordan, kan se effekten av global oppvarming på egenhånd. Saltsjøen har krympet med nesten en tredjedel de siste to tiårene, på grunn av mindre nedbør, høyere temperaturer som fører til økt fordampning, og vann som suges av fra elven Jordan, som renner inn i den.»

WEF- og Davos-entusiastene har mange kriser i regionen som kan utnyttes til å rettferdiggjøre å utøve og utvide deres innflytelse. Verdens raskest voksende populasjoner er i Midtøsten og Gulf-regionen, så hvis du er WEF og du ønsker å kontrollere massene, er det forferdelig fristende å være den "tidlige fuglen som får ormen" ved å fokusere/flytte mer oppmerksomhet på denne regionen.

Kommentarer