"Du bør aldri ta noe Covid-skudd lenger." sier Dr. Sherry Tenpenny

Fra GlobalResearch, tipset av P54. 

Vi lever i en stadig mer intens "Death Tsunami"; sier Dr. Sherry Tenpenny. 

Hun sier at i Storbritannia er 1 av 73 personer som ble vaksinert allerede døde, ifølge data fra amerikanske myndigheter. Hun legger til at omtrent 1000 mennesker dør hver uke, som et resultat av den tvungne vaksine-kampanjen.

Rundt 900 profesjonelle idrettsutøvere har allerede dødd – og antallet øker raskt, hovedsakelig fra myokarditt, som er et resultat av vaksinen.

Da de først begynte med skuddene tidlig i 2021, sier Dr. Tenpenny, så vi hundrevis av mennesker med elektroniske ladninger – Instagram-bilder med nøkler og andre metallbiter, klamret seg til armer og panner. Du husker kanskje å ha sett slike bilder.

Dette er helt klart resultatet av store doser grafenoksid i skuddene.

Hun antyder at de kan ha endret formelen til injeksjonene, siden slike bilder stort sett har forsvunnet - men stoffet er der fortsatt.

Det ser ut som de første partiene var en slags "prøveballonger". De slapp unna med dem. Ingen stoppet dem.

Grafenoksid, når det utsettes for hydrogen, får en magnetisk ladning. Dr. Tenpenny viser til hundrevis av vitenskapelige dokumenter som vitner om dette.

Hun minner oss om at «de» vil at 3 til 5 milliarder mennesker skal elimineres fra planeten.

Det er et "sakte drap" - noen ganger veldig, veldig smertefullt. De fleste forbinder ikke punktene.

Det Dr. Tenpenny sier er i hovedsak det samme som ble uttrykt som en advarsel til verden tidligere av Dr. Mike Yeadon, tidligere VP og Chief Science Officer i Pfizer.

Dr. Tenpenny avslutter med å anbefale at alle som leser dette – eller får beskjeden på annen måte, aldri bør ta noen Covid-skudd lenger.

Definitivt INGEN BOOSTERS!

Denne advarselen gjelder også for enkle influensasprøyter, eller kombinasjoner av influensa-Covid-sprøyter – som nå markedsføres. Fordi alle disse bildene – «de» forteller deg ikke – vil inneholde morderformler.

Konklusjon, ja, faktisk, bare omtrent et år etter at de ekstremt tvungne skuddene begynte – startet massedøden – døds-tsunamien oversvømmer menneskeheten, bokstavelig talt...

Gå til GlobalResearch for å se den korte 2-minutters videoen.

Kommentarer