Er politikk blitt skuespillerkunst. Eller noe verre?

Av Dan Odfjell. 

FN, stedet hvor løgn og bedrag gir vinnere, det tenkte jeg på da billedet på document.no 12/11/22 viste FNs sleipe generalsekretær smilende peke på en smilende Jonas Gahr Støre over artikkelen «Ingen nedre grense for Ap» skrevet av Ragnar Larsen, en kjent edruelig mann. Problemet hans er at han skriver og snakker sant - det gjør ikke hans motstandere. Og de har dessverre definisjonsmakten i dette landet vårt, med politikere som synes totalt å ha mistet realitetsforståelsen; enten det eller de bevisst lurer både seg selv og oss andre; dvs de er rent bedragerske blitt. Det er for eksempel en myte at venstresiden bryr seg om oss andre, at Jonas overhodet tiltenker landet et reelt demokrati. For mens han snakker så fint om «sosialistisk likhet» mister vi vår frihet, ethvert fremgangsrikt lands viktigste langsiktige forutsetning.

Definisjonsmakten er djevelsk og alt annet enn demokratisk. Den forutsetter sensur; uønsket meningsbrytning er den tilfuskede makten utillatelig. Jeg vil forklare hvorfor vi, tildels økende «bitre» nasjonalister ingen vei kommer. Men først, vær klar over at globalister og sosialister er tilnærmelsesvis like, at de begge vil oss et selvstendig land fratatt på tvers av Grunnloven og nasjonal fornuft. Og se, rent fanatiske er de blitt i sine «utopiske» forsett. Følgelig, min påstand, Jonas og hans håndlangere er ikke veien til et fritt lykkelig Norge, tvert imot. For av rene karriere hensyn vil de oss underlagt EU, FN og andre fremmede konstellasjoner. Muslimsk innvandring til Norge er blitt et virkemiddel til oss «utvannet» og «tilpasset» deres flate «totalitære» verden, og det gjennom kaos og, ja nettopp, en bevisst nedbrytning av det unike og nasjonale, det patriotiske. 

Dette skjer gjennom deres konstruerte «monopol», og det blant annet er riksmediene og NRK, de av Ap ønskede «meningsdirigerende» publikasjonene som holder folket i sin hule hånd; nettopp fordi de er dominerende.. For mens NRK og VG har over en million lesere daglig har det konservative nettstedet document.no kun omtrent 8000 lesere. De fleste mennesker i Norge aner ikke engang hva Document er for noe. Og blant dem som klikker på document.no gjør mange det kun av forakt - og/eller for å beskytte «løgnaktige» seg selv.. Selv skriver jeg på Spikers Corner (SC) som jeg tror har rundt 100 lesere pr dag, det tallet synes nær sannheten. Uansett, fra et demokratisk ytringsromsperspektiv er det en ren skandale at Document ikke får pressestøtte. Men slik blir også Norge totalitært dirigert «av de rette», vær du ikke i tvil.

Men dessverre det er nok verre enn som så, for «vi folk flest» vil ikke ha en verdens regjering slik som sosialist globalistene sammen med folk som Karl Scwab nitidig planlegger det for oss.  Vi ser allerede hvor udemokratisk rådt de fusker for absolutt makt, senest både i USA og Brasil, bemerkelsesverdig alltid for de venstrevridde; og det selv om deres kandidater er beviselige upålitelige og/eller korrupte svindlere. Den brasilianske Lula ble dømt og lenge fengslet og ble likevel manøvrert til venstresidens president kandidat.. Den demente landsforræderen Joe Biden ble manøvrert til president i USA - uten engang å drive valgkamp.. Så hva er så  hemmeligheten til vår Jonas «posisjonering» - utover hans lenge observerte løgnaktighet? Det norske makt «systemet» synes verre enn bare skuespiller talent, lenge tilrettelagt.

Dan Odfjell, Samfunnsdebattant

Kommentarer