EU regelrett stjeler vår folkelige makt

Av Dan Odfjell. 

Og se, Jonas Gahr Støre og Erna Solberg, begge globalister, de villig tillater det. De var også enige om Acer-avtalen med EU som ligger til grunn for de meget høye elektrisitetsprisene og som klart går ut over folk flest. Ja, som ødelegger også norsk industri og annen virksomhet. Det er som om det konservative, normalt fungerende Norge ønskes knust med alle midler. Og Erna, den lite intellektuelle, greidde sågar å ødelegge Høyre i løpet av sine 8 år i statsministerstolen, i sin adopterte og/eller tidligere skjulte, unasjonale, sosialistisk rolle. Derfor synes Jonas tvunget enda lenger til venstre hvilket får folk med penger og ideer til å «flykte» fra landet - som nærmest dem konfiskerende. Dette taler om alt annet enn sunn fornuft, den nærmeste forklaringen synes å være at «makt for maktens skyld» er særs dårlig nytt for fedrelandet.
 
Det mest fortvilende er det våte, kvelende teppet som politikerne legger over folket gjennom sine offentlig finansierte riksmedier. Hvilket betyr folk flest evner neppe en gang å forstå landets utforkjøring - før det er for sent. Inntil så lenge lever og holder politikerklassen seg godt flytende med god og sikker statsinntekt samt frynsegoder - uten andres bekymringer mht mat og kulde. Snakk om Kong Salomo og Jørgen Hattemaker. Var det ikke for løgnpressen, hadde vi hatt folkeopprør for lengst, og kanskje får vi det - for hadde nordmenn vært som italienere, ville folk for lengst tatt til gatene i protest. Og protestene innen EU, de bare øker alt mens Brussel-byråkratene later som om Europa, relativt sett, er en hage i verden. For dem kanskje, men ikke for folk flest. 
 
Men EU er ingen hage lenger, noe dets inkompetente, skrytende, utenrikspolitiske sjef, Josef Borell, selvforherligende proklamerer. Han sier «vi kan ikke bygge vegger» (les murer) implisitt for å «beskytte oss selv» For han en sosialistglobalist på sin hals som vil fortsette feilpolitikken helt uten grenser og uten nasjonalstater, som er selve resepten på kaos gjennom multikultur. Sammen med sjefen sin, EU-presidenten Ursula v d Leyen, kjører de hensynsløst på, disse dekadente, arrogante ikke-valgte byråkratene som riksmediene skjuler oss. For de sistnevnte ønsker også denne utforkjøringen og en totalitær fremtid, der vi skal være fattige og lykkelige, angivelig.. Det er nemlig resepten til Carl Schwab og hans WEF-løpegutter, nær ren kommunisme i sin kulminasjon.
 
USA er heller ingen hage lenger og er også på vei mot diktatur under sitt rødglødende Biden-regime, som heller ikke er demokratisk. Det har vi sett i minst to fuske-valg der borte. Krigen i Ukraina har åpenbart for oss europeere «en USA-vilje» til hva som helst gjennom propaganda og løgn. Vi er blitt fortalt om den store stygge ulven Russland, mens USA imperialistisk og over lang tid bevisst har eglet Russland på seg, og har misbrukt Nato på tvers av dets fredelige oss beskyttende, ja nedfelte formål. USA er ikke bedre enn Russland, nei, etter min mening falskt, i sammenligning. Bare vent til den hele sannheten kommer frem, inklusivt hvem som gjennom sine handlinger ødelegger EU økonomisk, nemlig USA og ikke Russland..
 
Venstresiden på begge sider av Atlanterhavet har oppmuntret til invasjon av immigranter med økende voldelige konsekvenser. Det naturlig spørsmålet må derfor bli, er ikke dette nettopp deres strategi for å kunne «unnskylde seg selv» til å kunne ta absolutt og totalitær makt; til fordel for hvem, makten eller befolkningene? Her i Norge har vi Sverige som «et skremmende blikk inn i fremtiden» og vi ser at nær ingen tør å stå opp mot utviklingen, eller som tyskerne sa det under okkupasjonen, verboten. Men verboten av hvem, annet enn av våre sosialistglobalister, dog godt hjulpet av meningsmonopolet som regjerer Norge. Og neste spørsmål må bli, hvem tillater meningsmonopolet? Nærmer vi oss ikke nå sannheten, et Norge som hverken er eller lenger fungerer som et sant demokrati?
 
Dan Odfjell, Samfunnsdebattant

Kommentarer