Fødselslege roper STOPP: "Dette ER den største katastrofen i obstetrikkens historie og hele medisinens historie"

Fra P54. 

Barn dør når moren ammer dem etter at moren fikk vaksine.

Hvem er Dr. Thorp som står bak rapporten:

Dr. Thorp er en styresertifisert fødselslege gynekolog og mors fostermedisinsk lege med over 43 års fødselserfaring. Mens han tjente som en veldig travel kliniker hele sin karriere, har han også vært veldig aktiv innen klinisk forskning med rundt 200 publikasjoner. Dr. Thorp er en ekstremt travel kliniker og forsker. Han har sett over 22 800 høyrisikosvangerskap de siste tre årene. Han har fungert som anmelder for store medisinske tidsskrifter, har sittet i styret for Society of Maternal Fetal Medicine, og har også tjent American Board of Obstetrics & Gynekologi.

Styresertifisert fødselslege roper "STOPP" (oppdatert)
Å fremme SARS-CoV-2 genetisk vaksinasjon under graviditet er et enestående etisk brudd

Det mest grove bruddet på etikk i medisinens historie
Av: James A Thorp, MD.

Torsdag 10. november 2022

Dette ER den største katastrofen i obstetrikkens historie og hele medisinens historie. Jeg vitner om at denne uberettigede eksperimentelle genterapien ALDRI ble indisert under graviditet og ble utført ulovlig og med forfalskede data. Res ipsi loquitor. Fakta taler for seg selv. Det var kjent av Schàdlich et al så tidlig som i 2012 at lipid nanopartikler (LNP) konsentrerer seg i eggstokkene til mus og Wistar-rotter. FOIA-forespørselen fra de japanske Pfizer biodistribusjonsstudiene bekreftet at innen 48 timer ble "vaksinen" umiddelbart absorbert i blodet og konsentrert i eggstokkene 118 ganger så mye etter 48 timer, og ville ha steget enda høyere hadde dyrene ikke blitt drept etter 48 timer. Denne eksperimentelle terapien kan ha permanent skadelige effekter på det menneskelige genomet i flere generasjoner eller evigvarende og gjør dietylstilbestrol blek i sammenligning. Det var pålagt interessentene å ha utelukket langsiktige effekter før denne nye eksperimentelle genterapien ble lansert. Den langvarige gylne regelen for graviditet har ALDRI tillatt at ukjente stoffer noen gang ble brukt under graviditet.

Myten om at vaksinen må dyttes på kvinner under graviditet støttes av mange eksperter, delvis på grunn av den langvarige troen på at gravide kvinner har nedsatt immunfunksjon for å imøtekomme fosteret og dermed har mye større risiko for å dø av viral lungebetennelse. Lege for føtalmedisin Beth Pineles dokumenterer i 2021 at graviditet ikke disponerer for sykelighet og dødelighet fra viral lungebetennelse, men reduserer risikoen.

COVID vaksinen fører til dette eller enda verre:

1) Økning i menstruasjonsavvik økte med 1192 ganger

2) Økning i spontanabort med 75 ganger

3) Økning i fostermisdannelse med 20 ganger

4) Økning i føtal hjertesykdom med 16 ganger

5) Økning i fostervekstbegrensning med 25 ganger

6) Økning i oligohydramnios (lavt fostervann) med 16 ganger

7) Økning i preeklampsi med 24 ganger

8) Økning i fosterdød med 38 ganger.

Det er omfattende dokumentasjon av potensielle svindel, samarbeid og RICO-brudd dokumentert av en rekke eksperter. Det var 1366 fagfellevurderte publikasjoner på bare 15 måneder som dokumenterte alvorlige komplikasjoner og død etter vaksinen. La det synke inn. De fagfellevurderte publikasjonene av covid-19 "vaksine"-uønskede hendelser på bare 18 måneder overgår langt de publisert fra ALLE ANDRE inokulasjoner, OVER HELE verden i HELE DET SISTE ÅRHUNDRET.

Alexandra Latypova, en farmasøytisk varsler, vitner (her og her) om at industrien bevisst og med vilje forfalsket og skjulte skadelige data fra publikum i sine reproduksjonstoksikologiske studier. Hun gir interne dokumenter med fødselsskader, inkludert ribbeinavvik i dyrenes fostre, en tilstand hos mennesker som kan føre til dødelig skjelettdysplasi. "De aksepterte falske testdesign, erstatninger av testartikler, grelle utelatelser og hvitvasking av alvorlige tegn på helseskade av produktet, og løy deretter for publikum på vegne av produsentene," sier Latypova.

Les resten her.

Kommentarer