Her ser du galskapen i transgender ideologien

Fra Twitter, av P54. 

Biologisk hann som var på 72. plass på banelag for gutter vinner 1. plass på banelag for jenter.

Historien har blitt alt for kjent: En middelmådig mannlig idrettsutøver hevder at han er kvinne, blir med på damelaget og dominerer plutselig motstanderne.

Den historien utfolder seg igjen, denne gangen i Seattle, hvor løperen Aspen Hoffman slår rekorder på et langrennslag på videregående skoler.

Hoffman, en sophomore, løp på skolens guttelag i 2021, og nådde aldri topp 50 på 5000 meter.

Men i år annonserte Hoffman at han er transkjønn og ble med på jentelaget, ifølge Libs fra TikTok. Og plutselig er han på toppen av tabellen.

Hoffman gikk fra 72. plass i guttestevnefinalen i fjor til førsteplass i jentekonkurransen i år. Deretter endte han på andreplass på distriktsmøtet, og hjalp laget hans med å kvalifisere seg til statsmesterskapene.

Libs fra TikTok bemerket at Hoffmans 5000 meter-tid bare ville vært bra for 48. plass i guttedivisjonen.

Til tross for at de fleste amerikanere ikke vil at menn skal konkurrere mot kvinner i idrett, tillater Washington Interscholastic Athletic Association det. WIAA eliminerte til og med nylig medisinske krav for transkjønnede idrettsutøvere for å bevise at de "går over".

"Idrettsutøvere vil delta i programmer som samsvarer med deres kjønnsidentitet eller det kjønn som er mest konsekvent uttrykt. Skolepersonell som er ansvarlig for elev kvalifisering, vil samarbeide med elev-idrettsutøveren for å avgjøre kvalifisering, heter det nå i WIAA-reglene.

WIAA eliminerte også offisielle protokoller for å utfordre kvalifiseringen til transkjønnede idrettsutøvere.

I sin «Gender Diverse Youth Sport Inclusivity Toolkit» insisterer WIAA på at menn ikke har noen konkurransefortrinn fremfor kvinner, og legger til at tilstedeværelsen av gutter i jenteidrett «ikke har vist seg å redusere mulighetene for andre».

Libs of TikTok nådde ut til flere foreldre som er uenige.

"[Hoffman] er større enn noen av jentene og tar skamløst førsteplassen på pallen," sa en far. «Nå konkurrerer datteren min mot en mann om stipend. Og vi kan ikke engang si noe. Du kan ikke engang nærme deg det på en fin måte uten å bli stemplet som en hatefull bigot. Du vil få trusler mot deg.»

En annen forelder påpekte at Hoffman har tatt minst én jente av langrennslaget og tatt plassen hennes. Denne følelsen har dukket opp igjen og igjen i kontroversen om transkjønnede idrettsutøvere.

Trump-administrasjonen støttet selvfølgelig de som motsetter seg transgenderisme i skoleidrett, men når det ytre venstre Biden-regimet tok makten, forsvant støtten raskt.

Kommentarer