Hva vil myndighetene finne på neste gang?

Av Dan Odfjell. 

Det var Lars Hedegaard som spurte slik etter innlegget sitt 26/11/22 på document.no «En tillitskløft som bare blir større», og han hadde som sin avslutning: Gjennom skrekkpropaganda har myndighetene og deres konspiratorer i media og Big Tech i stor grad lykkes med å gjøre befolkningen fornøyd, dvs passivisert. «Således er vi, hensynsløst fra de samme menneskene, som fortalte oss at islam var fredens religion, blitt fortalt at masseinnvandring var veien til et bedre samfunn, og at CO2 var en dødelig gift».
 
Hedegaard angret på at han hadde latt seg vaksinere mot Covid når der nå er økende bevis for at «stikket» kan få alvorlige konsekvenser for mange flere etter hvert, samt at mange allerede har dødd av et medikament som ikke er en vaksine i vanlig forstand. Han refererte John Bowes dokumentar «Safe and Effective: A Second Opinion» som han fant troverdig, kombinert med at Pfizer har selv innrømmet at det aldri ble fullstendig undersøkt om det var trygt eller hvilken effekt «vaksinens» mRNA-innhold kunne ha, inkludert bivirkninger.
 
Noe av det mest bekymringsfulle med hele denne covid-historien er myndighetenes bevisste spredning av frykt, som fikk/har fått befolkningen til å akseptere allslags nedleggelser og ødeleggelse av økonomien. Det er nå innrømmet fra Washington Post, avisen som tidligere har drevet kampanjejournalistikk for koronapolitikken; nemlig at de fleste som dør av Covid er de vaksinerte, og at avisen avviste Dr. Anthony Faucis påstander om at «vaksinen» forhindrer sykehusinnleggelser og død.
 
For meg synes denne stadige insisteringen fra myndighetene, underlagt skruppelløse politikere, med spredning av frykt, enten det gjelder klima eller annet, som en bevisst måte å holde oss nede på. Er noen redd oss? At vi skal begynne å tenke og agere ut fra våre enkle sanne folkelige hensyn og å ville kaste «øket» av oss, gjennom uvettig styring og dominans, ikke til «lokal folkets fordel», men bevisst tildekket til elite-politikernes verdens-fordel, alene? Jammen tror jeg det, og at dette røper Jonas Gahr Støre´s og Erna Solberg´s nær ufattelige unorske kjøreretning.
 
De to er ikke alene, overmodige ukristelige maktpolitikere finnes overalt og Vesten synes befinne seg nær samtidig i en både åndelig og økonomisk krise, på en og samme tid. Jeg ser dessverre for meg ufred og mer krig og opptøyer når mange ikke lenger har noe å tape; dvs når de uten arbeid og inntekt er konfrontert med galopperende inflasjon. Vi ser det her i Chile med en Allende-lignende president som angivelig utnevner venner og familie til viktige lukrative samfunnsposter, mens folket lider. Jeg håper historien ikke gjentar seg, men lastebilsjåførene, som den gang for 50 år siden, truer nå med generalstreik - og har folk flest med seg i protest. Jeg var selv i Chile på den tiden og vet hva jeg snakker om.
    
Dan Odfjell, Samfunnsdebattant


Kommentarer