Kristenledere pusher Pharma-svindel

Fra Mercola- tipset av P54. 

En nøkkelkomponent i kampanjen for å lokke folk til å ta de eksperimentelle COVID-vaksinene har vært å verve «pålitelige budbringere», fra sosiale medier - influencere og kjendiser til leger og trosledere. Den amerikanske regjeringen har etablert formelle samarbeid med trosbaserte organisasjoner med det eneste formål å presse frem regjeringens narrativ.

Ifølge Walmart har mange av selskapets mest vellykkede vaksinasjonsseanser blitt holdt etter søndagsgudstjenestene. Facebook-annonser der trosledere promoterte COVID-jabs, overgikk også andre «pålitelige budbringere», inkludert helsepersonell.

Evangeliske pastorer, teologer og seminarledere over hele USA fulgte ledelsen av Dr. Francis Collins, en selverklært kristen og den tidligere lederen av National Institutes of Health, som utnyttet sine forhold til kirkeledere for å overbevise kristne om at underkastelse av nedstengninger og COVID-jab-mandater var et spørsmål om lydighet mot Gud.

En rekke trosledere har insistert på at Jesus selv ville tatt vaksinen, om han var her i dag. Men ikke èn gang rådet Jesus folk til å stole på menneskets verktøy – eller ord. I stedet advarte han om en fremtid da selv de utvalgte ville bli offer for et stort bedrag.

Etterpåklokskap, vitenskapelige bevis og statistiske data lar oss konkludere med at mange trosledere førte flokkene sine på villspor. COVID-vaksinen beskytter deg ikke mot infeksjon og død. Det hele var løgn, og dødstallene skjøt i været etter utrullingen av COVID-vaksinene.


Videoen over er en kort teaser fra «Plandemic 3», den tredje dokumentarfilmen om COVID-svindel fra filmskaperen Mikki Willis. Det viser hvor utbredt reklamen for covid-skuddene var.

Underholdningsindustrier over hele verden ble vervet til å synge og danse om vidunderet med vaksiner, og hvordan COVID-skuddet ville avslutte nedstengninger, gi oss tilbake friheten og redde verden. Den konstante beskjeden var "Bare ta vaksinen!"

Som nevnt i filmen har 46 % av alle vaksineskader de siste tre tiårene skjedd i løpet av de siste to år. Etter lanseringen av disse eksperimentelle genterapiene, har dødstallene fra vaksinen overgått dødsfall fra selve COVID-19.

Det er sluttresultatet av denne masseindoktrineringskampanjen. Ikke bedre folkehelse. Ikke frihet. Og selv om et flertall av befolkningen over hele kloden har fått skuddet, har pandemien FORTSATT ikke blitt erklært "over".

Kommentarer