SARS-CoV-2 er menneskeskapt, sjansen for at det er naturlig er 1 av 100 millioner

Fra Mercola, tipset av P54. 

Rask gjennomgang:

I følge ny forskning er sjansen for at SARS-CoV-2 har en naturlig opprinnelse mindre enn 1 av 100 millioner. SARS-CoV-2 har en avslørende signatur for genteknologi, ikke tidligere identifisert.

Det genetiske fingeravtrykket antyder at arbeidet til Ralph Baric, Ph.D., ble brukt til å skape viruset. Det er et direkte samsvar mellom Barics publiserte forskning - som beskriver hvordan man skjuler tydelige tegn på genteknologi - og genetikken funnet i SARS-CoV-2.

I 2002 oppfant Baric en teknikk kalt sømløs ligering, som skjuler alle bevis på genteknologi i laboratorieskapte patogener. Barics kallenavn for denne teknikken er "no-see'm-metoden." Baric lærte metoden til Shi Zhengli i 2016, og Shi og kollegene hennes ved Wuhan Institute of Virology (WIV) demonstrerte mestring av Barics teknikk i en serie med gain-of-function eksperimenter.

Men mens sømløs ligering skjuler menneskelig tukling i laboratorieskapte patogener, etterlater metoden en egen signatur, og det er signaturen oppdaget i SARS-CoV-2.

Funnene øker muligheten for ansvar for University of North Carolina hvor Baric jobber, National Institutes of Allergy and Infectious Diseases, som finansierte Baric, WIV og andre parter.

Les hele saken på Mercola.

Kommentarer