Solberg, med atter en bortforklaring

Av Dan Odfjell. 

Det tør være en kjent sak at jeg er sterkt imot Erna Solberg, en kakespisende katastrofe av en bergenserinne. Jeg har til og med ment henne verre enn vår nåværende statsminister, ja, det gjør jeg faktisk fremdeles - nå med Ap på vei mot sperregrensen.. For Erna bare later seg annerledes, en gedigen bløff etter 8 år som statsminister - med Ap´s nøyaktig samme politikk i det alt vesentlige, underlagt EU og FN. Og med sin tidligere utenriksminister Børge Brende, også han på lag med kapitalist-sosialistene, nå under den berømmelige kapitalist-globalisten Klaus Schwab; med Brende som generaldirektør fra Sveits, skattesvindlernes paradis. De sammen med FN, hva lover disse egenmektige menneskene oss og Norge annet enn fattigdom, men alle lykkelige? Løgn-gehalten til disse utopistene går selv Lenin en høy gang, med påstander og en politikk i frontkollisjon med den sanne menneskelige natur. 
 
Jeg har tidligere fremholdt Marrakesh-avtalen som uforståelig som Erna og hennes merkelige  utenriksminister, Ine Eriksen Søreide, insisterte på, men som de begge blånektet å ville forklare seg for. Denne merkelige saken mangler fremdeles en troverdig fornuftig forklaring. En noenlunde samtidig kjempetabbe var også deres Acer-avtale med EU, som beviselig er årsaken til vinterens skyhøye elektrisitetspriser samt Norges av-industrialisering og tap av arbeidsplasser. Og i et spakt forsøk på å sette fot for Jonas Gahr Støre, som Erna har vist seg i det alt vesentlig enig med, lover hun folk «blåbær» i erstatning for strømutgiftene, men ingen politisk forandring. Hva slags feighet og løgnfakter er dette; tror Erna vi er like dumme som henne mht landets utforkjøring? Da får hun ta seg et tebrød som vi hånlig sa det i Bergen tidligere.
 
Det som fikk skrivekløen i gang i dag, var en korrespondanse som vår kjære Norvald Aasen hadde med Erna forleden. Han utba seg forklaring på hvorfor hun, under en konferanse i Tyskland for ca 3 år siden, kunne utbasunere at vi nordmenn ikke har større rett til å bebo Norge enn andre mennesker fra hvor-som-helst i verden. Det gjorde hun som vår statsminister; snakk om å selge oss alle billig til globalismen; disse mange til dels av tvilsom bakgrunn som vi tidligere ikke ville sammenligne oss med. Da blir det med landsforrædere, som Erna, bare å erkjenne vår folkelige hjelpeløshet og en Sverige lignende fortapelse. Dog Erna kan ikke lyve seg fra sine egne ord i sammenhengen, jeg hørte og så videoen selv i forskrekkelse. Toppen på frekkhet, forleden presenterte hun å avfeie Aasens løgnaktig med: «Vel jeg snakket om rettigheter til folk med norsk statsborgerskap. Er du først statsborger har vi samme rettigheter, det er jo hele poenget med statsborgerskap». Snakk om super frekk bortforklaring.
 
Måtte dette selvgode løgn-orakelet fra Bergen heller forspise seg på kaker enn noensinne bli statsminister igjen. Hun har allerede ødelagt Høyre, ikke lenger et konservativt parti som kan redde Norge fra den globalistiske utforkjøringen. Vi trenger politikere som står opp for Norge og som ikke etterplaprer forførere som Klaus Schwab og det korrupte FN med sin falske 2030 agenda. Nei, selv ikke i Bergen lenger er det noen som tør å stå opp og frem i forsvar av denne glatte globalisten. At meningsmålingene angivelig viser folk tror på Høyre, må være fusk og/eller ren fortvilelse, en reaksjon, en slags protest mot Ap. Det når de to partiene fører nær den samme underdanige politikken - når Erna ikke engang brydde seg med å rydde opp i det nær kommunistiske NRK under sin andre regjeringsperiode, som hun både kunne og burde - da er det overhodet ikke håp for henne. Hun brukte sågar NRK som sin borgerlige talerstol, og skjelte ut Donald Trump derfra, hvorfor? Evner hun ikke en gang diplomatisk å holde kjeft?
 
Dan Odfjell, Samfunnsdebattant 

Kommentarer