Tromsø - ondskapens by i Nord-Norge

Av Amund Garfors. 

Er det noen som har hørt om Ondskapens åndehær i himmelrommet? Det kan jo høres ut som tittelen på en moderne science fiction serie i en roman, eller i en film. Men egentlig har jeg hentet orda fra Paulus brev til efeserne i det 6.kapittel. For denne kampen mellom det gode og de onde, den foregår for tiden i Tromsø, Nord-Norges hovedstad. En by som som ikke er til kjenne igjen, hvor kristendommen er på vikende front, der man ser de dramatiske virkninger og tydelige tegn på utskifting av folket. Og hvor de fremmede holder på å ta full kontroll over hva vi nordmenn skal få lov til å si eller være med på, nå i tida før jul.

Og de som nå får unngjelde, det er de siste virkelige kristne, gode mennesker innafor Frelsesarmeen. Ja som nå blir nektet å være med på å tenne julegrana, samt sette på plass den tradisjonelle julegryta. En god og gammel norsk tradisjon, hvor folk kan komme å gi sin skjerv til dem som har det vondt. Og særlig nå, i denne vanskelige tiden, der mange etter hvert skal få lide, sulte og fryse.

Ja, dette er et direkte angrep på vår kristne tradisjon her i landet, der Frelsesarmeen skal utestenges fordi de nekter å være woke, de nekter å ha noe å gjøre med denne ufyselige feiringen av Pride, der de heller ikke godtar å bli assosiert med dette såkalte regnbueflagget som nå skal erstatte vårt eget norske vakre flagg, med det kristne symbolet av et kors. Og pådriveren for dette, det er en kvinnelig muslim, denne Shilan Ghadani som er formann i Tromsø Senter A/S - og som tydeligvis har tatt seg vel til rette, og enda ikke har fått med seg at Norge er et kristent land. Der vi har våre tradisjoner og våre kristne verdier. Ja der denne iranske dama er frekk nok til å mene at grunnet andre livssyn, så kan ikke Frelsesarmeen få være med på denne åpningen av julehøytiden i Tromsø. Kan jeg få spørre den muslimske dama, hvem av disse med andre livssyn som feirer jul i Norge, og som er vår kristne høytid?

Dama eier ikke skam! Egentlig burde hun snarest reist tilbake til Iran, og vært med på å demonstrere sammen med sine medsøstre som blir banket opp, torturert og drept av dette onde prestestyret. Der 15.000 demonstranter er tauet inn og sitter i det beryktede Evin-fengslet i Tehran og venter på dødsdommen. Mens hun foretrekker heller å sitte her i Norge sammen med venstrevridde, kommunister, anarkister og andre ateister som som går direkte til angrep på vår kristne tradisjon. Ikke minst med tanke på at dette er et barnefokusert arrangement, der barn skal tvinges til å se på disse motbydelige skapningene med sine perverse seksuelle preferanser. Eller trolig andre kroniske sykelige sexlyster. Og som Frelsesarmeen nekter å forholde seg til. 

Nei, jeg forstår godt hva som ligger bak, for denne iranske lederen for Visit Tromsø samt lederen for Næringsforeningen i Tromsø f.fl. De ønsker IKKE at norsk kristen juletradisjon skal fortsette. Denne iranske kvinnen Ghadani, som er en del av den sterkt voksende delen av Tromsøs muslimer, hun har trolig omvendt de to norske damene i denne komiteen til å annullere gamle norske kristne verdier og tradisjoner. Og dette er jo greit å vite, slik at Tromsø må bli en by som man overhode ikke besøker!

Ja man kan virkelig undre seg på hva som holder på å skje av ondskap i den byen? For heller ikke der tåler de Bibelens skrevne ord om at kristne ikke skal godta og inkludere alle slags sykelige perversiteter og seksuelle legninger, der i blant også pedofili. Og som vanlig er det venstresiden som fører an i det kulturelle selvhatet. Om de bare kunne holde kjeft og rette hatet sitt mot sin egen mentale retarderte ideologi, så ville det ha gjort tilværelsen langt lysere for oss andre. For det er ingen hemmelighet at lokale og nasjonale ledere gjør hva de kan for å ødelegge vårt, til nå velfungerende samfunn, men som står for fall. Disse onde og kyniske kreftene bruker alltid vikarierende motiver som "inkludering" etc., for å skjule deres egentlige mål, som er å rive dette landet i fillebiter, dekonstruere demokratiet og fjerne alt som har med kristendommen å gjøre!

Ingen er så lite tolerante enn nettopp de som snakker om likebehandling. Denne komiteen, Tromsø Sentrum A/S, med disse tre damene, de er bare ei stor skam. Og de er i tillegg svært så historieløse. For trolig vet de ikke såpass engang at Frelsesarmeen startet nemlig julegrantenning og julegryter for å hjelpe mennesker som sultet, var ensomme og aleine, som var i nød, sjuke og forlatte, for langt over 100 år siden. Mens disse idiotene i denne komiteen, sammen med dem som står der og veiver med disse motbydelige pride-flaggene, kun er opptatt av hvor mange sexpartnere de kan finne! Noe så primitivt!

Ja Gud hjelpe og trøste oss alle i denne syke tid! Ja der woke-ismen har tatt full kontroll over samfunnsapparatet, kirka, politikken og hele faderullan. Når skal endelig Ola og Kari våkne og fortelle disse udugelighetene at nok er nok?

Jeg har pløyd gjennom Avisa Nordlys nå i 2-3 døgn, men de man skulle tro ville åpne kjeften og ta Frelsesarmeen i forsvar, slike som både biskop og ordfører, de er totalt fraværende og passive. Og hvor er barnevernet i Tromsø som skal beskytte barn mot disse syke pridefolka? For hva var det ikke jeg leste, som disse tre damene sto bak? Jo, de skriver følgende: Vi ønsker ikke en organisasjon (Frelsesarmeen) på scenen som ikke inkluderer alle seksuelle legninger, skreiv disse tre damene, Shilan Ghadani, Lone Helle og Trude Nilsen. Og da regner jeg med at både pedofile og andre med sykelig trang til syk sex er medregnet? For noen avskyelige kjerringer! 

Og når denne iranske dama Shilan Ghadani går ut og forteller at "de har fått henvendelser fra andre livssynssamfunn" så må hun vennligst fortelle oss hvem disse menneskene er? Skal nemlig norsk julefeiring stoppes, bare fordi noen muslimer blir krenket av et juletre og litt julesang?

Ja sannelig så finnes det øyeblikk i livet da det å tie blir feil, noe som både biskop og ordfører nå gjør. For deres plikt er til å tale disse kjerringene midt i mot. Ja det er en borgerplikt, en moralsk utfordring jeg gir dem begge. Og et kategorisk imperativ som jeg håper å få lese. Og ikke noen bortforklaring fra sveklinger som sviker både Frelsesarmeen, jula, vår kristne tro og landet vårt!

Ankenes 17/11-22.

Amund Garfors
Demokratene
Nordland

Kommentarer