Zelenskys uvinnelige krig = USA/EUs og NATOs katastrofe

Av Dan Odfjell. 

Realismen, på tvers av den av USA lenge ledete, falske propagandakrigen mot Russland, den gjør seg nå gjeldende og Vesten er taperen, Russland vinneren. Norge valgte feil side helt unødvendig. Vi skulle som et lite land med felles grense til Russland i nord selvfølgelig forholdt oss noenlunde nøytrale, istedenfor å hisse til krig. Min enkle påstand er nemlig at Jonas Gahr Støre uansvarlig holdt «kollegialt" med Nato´s generalsekretær, Jens Stoltenberg, på tvers av nasjonal, norsk fornuft. Men også dette vil bli benektet, for vi lever i «løgnernes verden» med Støre som for tiden vår fremste representant der.

Trekløveret som representerer oss utenriks er bare ubegripelig undermåls, nemlig Støre selv, Anniken Huitfeldt i Oslo og Mona Juul med FN i New York. Og like ubegripelig er det at de «konforme« norske riksmedier overhodet ikke kjapt avslører og korrigerer realitetene etter hvert; det er oss samtidig meget forstemmende og skremmende. Noe som viser en så tafatt forfeilet norsk politikk og feighet over hele linjen at det nå krever en forklaring. Er det EU og FN som de facto har overtatt og som nå regjerer Norge, som en skremt rævedilter?

Også de liberale, tradisjonelt venstreorienterte kongressmedlemmene i USA forlanger forandring mht Bidens Ukraina-strategi. En gruppe på 30 «progressive», også kalt ekstreme innen Joe Bidens eget parti, forlanger, ifølge Washington Post 24/10/22, direkte avsluttende forhandlinger med Russland. Da ligger Biden med sin uansvarlige Ukraina-politikk og med sin misbruk av Nato dårlig an - og flaue vestlige fjes kommer til å oppleve at krigen blir avsluttet på Russlands betingelser, at bløffmakeren Vlydymor Zelensky er ferdig i sin langvarige posering. 

Biden-regimets uansvarlighet har medført enorme menneskelige tap på begge sider av krigen og Europa, med sin sanksjonspolitikk og falske medstemmende krigs-propaganda, står foran en økonomisk vinter som vil kunne påminne oss om de tidlige 30-årene, selvforskyldt nå i sin hovmodige solidaritet med et USA opplagt på ville veier. Vesten, og spesielt Europa, er satt tilbake relativt til resten av verden i en grad som bent ut skremmer, og som kan føre til store politiske omveltninger og EUs endeligt. Akkurat det siste vil kunne hjelpe Norge ut av EUs strupetak til frihet heller enn fortsatt leilendig-het som nå, dvs egen kontroll mht blant annet elektrisk strøm. 

Våre politikere kommer ikke til å innrømme noe mht deres mange feilspor, og de kommer til å danse og synge en helt ny sang. Men denne gang avvis dem, for også Norge trenger forandring slik også USA nå skriker på. Vi trenger helt nye politiske partier på Stortinget med «nasjonalister» heller enn gudsforlatte «globalister» som selger seg til djevelen selv om det så skal være, det er demonstrert til overmål nå at vår politikerklasse har forrådt oss og nær ensidig sloss mot den lille norske mann og kvinne´s beste interesser og for Islam - godt hjulpet av de statsbetalte medier og med de mange såkalte snyltende medløpere.

Tenk et fritt og ærlig Norge, hvilken kjærlig drøm, Norge mitt Norge, det er deg jeg sloss for uten å være naiv; aldeles ikke for fremmede krefter.

PS.
Det liberale demokratiske opprøret nevnt i tredje avsnitt ble av Biden-regimet slått til marken og er nå skamløst trukket tilbake. For november valgene står for døren…

Kommentarer