Den vanskelige sannheten om den gale verden

Av Amund Garfors. 

Ja sannelig er det mye å undre seg over i disse tider, der det meste er ute av kontroll, der alle dominante krefter - fysiske, intellektuelle, åndelige, kulturelle, emosjonelle og kommersielle drar i den samme og gale retningen. For da vil framtidsutsiktene for vårt demokrati og vår sivilisasjon være nokså dystre. Pengene vil heller ikke redde oss, der kapitalismen og et oljefond på 12500 milliarder kroner neppe vil bli til den minste hjelp i slaget om Europa. Et slag som vi trolig nå står overfor i kjølvannet av krigen i Ukraina, som vitterlig er ønsket av USA og NATO. Men for all del, ikke undervurder Russlands slagkraft! Spørsmålet som jeg har slitt med fra 24.februar i år, det er om det kan bli en krig med mye større ringvirkninger, og som på kortere sikt, også kan være eller bli en fare for NATO-landet Norge? Et land med evneveike og totalt ansvarsløse politikere som nå også har gitt bort mesteparten av Forsvarets våpen til Ukraina. Ja selv luftvernet rundt hovedstaden er fjernet. Bare spør Forsvarssjef Eirik Kristoffersen fra Bjerkvik som var svært bekymret her om dagen. Da han uttalte seg på Dagsrevyen. Vi har tross alt ikke lært spesielt mye av 9.april 1940 vil jeg påstå!

Jo alt henger sammen med alt, for vi har allerede fått en forsmak på hvordan politikerne våre vil at samfunnet vårt skal være. Det begynte med den berømte Covid-19, "vaksinesprøyten" nedstengninger og munnbind, der folket skulle skremmes til underkastelse. Og vi som ikke ville la oss underkaste, vi fikk stygge blikk og lite hyggelige kommentarer kastet etter oss. I tillegg ble ytringsfriheten innskrenket, manipulasjonen av fakta ble nokså omfattende. Der vi alle skulle bli utsatt for en utbredt manipulasjon av fakta. Og det mens media, landets godt betalte journalister og redaktører holdt kjeft og ble sittende i sine redaksjoner stille som østers.

Samtidig som en liten elite på toppen av regjering og FHI skulle bestemme alt, der en vettskremt befolkning måtte være lydige, der de satt i lange køer og gladelig tok sprøytene. For ellers kunne de bli fratatt retten til å reise til utlandet, handle i visse butikker og nektes adgang til restauranter og barer. Ja, nedstengningen den ble massiv, og det var helsedirektør Bjørn Gullvåg som fikk den "ære" og jobben av Erna Solberg, som sjøl ikke turte det. Da det ville minne for mye om rent diktatur. Men vi fikk en nokså massiv overvåkning mens befolkningens tilgang til informasjon var sparsom. Og det mens alle bedrifter måtte lyde eliten og være underlagt kontroll. Noe som ble praktisert på en helt annen måte i vårt nærmeste naboland Sverige, der de beholdt både vett og forstand.

Ja våre ledere har etter min mening et forferdelig menneskesyn. Både Gahr Støre og Erna Solberg la seg flate for en galning i Davos som heter Klaus Schwab, som er leder av noe som heter World Economic Forum (WEF) som vi først trodde bare var en konspirasjonsteori og ledet av en ond gammel mann på 83 år. Men faktisk var det en realitet. Og det som forundrer meg, det er hvorfor NRK eller MSM har gått så stille i dørene, og ikke hatt særlig mye omtale av denne skumle skurken med sine farlige planer? Han har jo også fått tidligere Utenriksminister Børge Brende som sin nestkommanderende. Nok en fordekt sosialist som sier han er Høyremann, men som gikk inn i politikken for å gjøre egen karriere. Og som aldri har hatt den minste omtanke for Norge eller nordmenn!

Har mange ganger lurt på om Børge Brende, Bart Eide, Erna Solberg, Gahr Støre pluss denne merkelige mannen, kronprins Haakon Magnus, hva de egentlig har der borte i Davos å gjøre? Ja der de også tydelig viser fram denne globalist-ringen på jakkeslaget, den runde ringen i alle disse fargene som er FNs Agenda 2030, og som disse lite nasjonale typene, sammen med næringslivsledere og en rekke utenlandske politikere som tilhører alt fra ytre venstre, venstre liberale og til tradisjonelt konservative politikere, kan se i denne galningen Klaus Schwab? Ja hans lite hyggelige budskap, der Kina skal være rollemodellen for vestlige land. Hva er det som fenger slik med denne farlige fyren? Skal vi ende opp i en ufri verden med sinnssyke ideer som han og Børge Brende legger fram der nede i Davos?

Ja, at verden skal forandres til et galehus, det ser det ut til å være lite tvil om. På kveldens Dagsrevy fikk vi se et lite opptak fra et mørklagt Kiev, der denne lite oppegående utenriksminister Annikken Huitfeldt uttalte seg. Hun som hentet til Oslo, en bande med Taliban-forbrytere (unnskyld politikere) som ble hentet hit i et privatfly, booket inn på Oslos dyreste hotell i Holmenkollåsen, der regninga kom på over 7 millioner kroner. Jeg hadde i det minste ventet at hun ville foreslå at nå, når 7 millioner ukrainere sitter der uten strøm, fryser halvt i hjel og har nesten ikke vann, da skulle hun ha såpass intelligens og guts, at hun hadde foreslått at russiske og ukrainske diplomater kunne bli med henne til Oslo. Og deretter sette seg ned for å forhandle om å få slutt på denne vanvittige konflikten. Men dessverre, der var det kun løfter om mer våpen og milliarder av kroner fra Norge til enda mer våpen. Hørte lite om mat til et sultende og frysende folk. Men våpen, ja det skulle komme, slik at krigen, døden og lidelsene på slagmarka og et iskaldt helvete i et land uten strøm, kan gå sin gang. Mens "fredsnasjonen" Norge som ellers aldri har betenkeligheter med å lytte til å invitere Hamas, PLO og terroristene når det kommer til å sverte Israel. Men nå hadde de ingen planer om å arrangere en fredskonferanse.  Ja, er det ikke typisk for AP?

Sånn sett er visse ting ikke forandret. Dersom det blir krig også her, så vet vi hvem som er ansvarlig for ikke å ha gjort oss beredt. Sammen med svikerpartiet Høyre, som mer og mer har blitt like sosialistisk som Ap, eller kanskje mer riktig, sosialist-globalistisk.

Løgn, svada og feilinformasjon er nå blitt daglig kost, der vi får stadig nye eventyrfortellinger, og der folket skal holdes i limbo, mens Nakstad står på Dagsrevyen og forteller oss om at vi over 65 år, vi må ta den fjerde dose med vaksine, men der han også måtte innrømme at denne vaksinen ikke hjelper det minste mot å bli smittet av Covid-19. Der han også holder kjeft om at de fleste som dør av Covid, de ER vaksinerte! Og det mens NRK har drevet kampanjejournalistikk for denne syke koronapolitikken og vaksinene - og der vi nå vet 100% sikkert, der myndighetene må innrømme at det er de VAKSINERTE og ikke de uvaksinerte som nå kjøres til sykehusene med blålys og opptar sengeplassene på våre sykehus. 

Det er som kjent bonden sin skyld, dersom reven tar livet av alle hønene  - ikke revens!

Ankenes, 28 november 2022.

Amund Garfors

Demokratene 
Nordland.

Kommentarer